EUROLYGA 2023

K. Durantas įvertino mainus, kurie atvedė D. Sabonį į Oklahomą

NBA ir „Oklahoma City Thunder“ žvaigždė Kevinas Durantas teigiamai įvertino mainus, kurių metu „Thunder“ narys Serge'as Ibaka buvo iškeistas į Orlando „Magic“, o iš Orlando į Oklahomą persikėlė Victoras Oladipo, Ersanas Ilyasova ir naujokų biržoje tik pakviestas Domantas Sabonis.

K.Durantas teigiamai įvertino mainus.<br>AFP/Scanpix ir Twitter nuotr.
K.Durantas teigiamai įvertino mainus.<br>AFP/Scanpix ir Twitter nuotr.
K.Durantas teigiamai įvertino mainus.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Durantas teigiamai įvertino mainus.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 29, 2016, 7:04 AM, atnaujinta May 20, 2017, 9:46 AM

„Tai puikus ėjimas. Man labai patinka V.Oladipo. Jis geras vyrukas ir mano draugas. Tiesa, labai pasiilgsiu S.Ibakos. Jis daug davė organizacijai ir miestui.

Mes visada jį prisiminsime dėl jo sunkaus darbo aikštėje – linkiu jam tik geriausio“, – sakė K.Durantas.

Tokie puolėjo žodžiai įkvėpė dar daugiau vilties, kad jis liks „Thunder“ komandoje. Krepšininkas liepos 1-ąją taps laisvuoju agentu ir jį medžioja visa NBA.

Realiausiomis kandidatėmis prisivilioti puolėją be „Thunder“ įvardijamos „Los Angeles Clippers“ ir „Golden State Warriors“ ekipos.

„Šiuo metu Oklahomos klubo lyderis Kevinas Durantas yra laisvasis agentas, tad „Thunder“ bando lipdyti komandą taip, kad jis būtų laimingas, liktų Oklahomoje ir vėl keliautų kartu iki Vakarų konferencijos finalo arba toliau“, – „Lietuvos rytui“ dar antradienį sakė „Boston Celtics“ skautas Benas Matkevičius.

„Thunder“ komandos vadovas Samas Presti teigė, kad lietuvis D.Sabonis turi tai, ko ekipai labiausiai reikia.

„Mes dar neturėjome tokios pozicijos žaidėjo, kuris taip gerai perduotų kamuolį, – kalbėjo S.Presti. – Sabonis yra universalus krepšininkas, kuris žaidžia su jėga. Jis supranta, ko reikia pergalėms. Nekantrauju pamatyti, kaip jam seksis įsilieti į komandą.“

D.Sabonis Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje buvo pasirinktas 11 šaukimu Orlando „Magic“ ekipos, tačiau netrukus išmainytas į „Thunder“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.