EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ atvėrė piniginę: mokės išpirką už kanadietį

Kauno „Žalgiris“ pasipildė nauju krepšininku. Jau anksčiau buvo skelbta, kad Lietuvos čempionai aktyviai vilioja 23 metų 188 cm ūgio gynėją iš Kanados, o dabar krepšinio žurnalistas Chema de Lucasas socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, kad abi pusės pasirašė sutartį.

K.Pangosas Gonzagos universitete žaidė su Domantu Saboniu.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
K.Pangosas Gonzagos universitete žaidė su Domantu Saboniu.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2016, 8:05 AM, atnaujinta May 18, 2017, 8:46 PM

Neseniai buvo kalbama, kad Kevinas Pangosas keliauja į Europą, kad pasirašytų sutartį su neįvardinta komanda. Ispanai greit paskelbė, kad tai – Kauno „Žalgiris“.

„Kevino Pangoso ir Kauno „Žalgirio“ sutartis baigta. Lietuvos komanda penktadienį sumokės išpirką Las Palmo „Gran Canaria“ ekipai“, – „Twitter“ rašė Chema de Lucasas.

Su Domantu Saboniu 2014-2015 metais Gonzagos universitete žaidęs K.Pangosas gali žaisti ir atakuojančio gynėjo, ir įžaidėjo pozicijose. Tai jis rodė ir praėjusį sezoną, kai žaidė Las Palmo „Gran Canaria“ klube.

Pernai prie „Gran Canaria“ klubo prisijungęs K.Pangosas Europos taurėje vidutiniškai žaidė 24 minutes ir vidutiniškai rinko 11,9 taško. Jis atlikdavo 4,8 rezultatyvaus perdavimo, padarydavo 1,7 klaidos. K.Pangosas vidutiniškai rinko po 12,1 naudingumo balo.

Buvo kalbama, kad jį vilioja ir Malagos „Unicaja“ bei Atėnų „Panathinaikos“ klubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.