EUROLYGA 2023

Uždirbtų pinigų negaunantis T. Delininkaitis dairosi į „Neptūną“

Gynėją Tomą Delininkaitį keletą pastarųjų metų vis lydi panašūs karjeros scenarijai: sezonas prasideda vėliau nei visiems krepšininkams įprastai, o jam pasibaigus tenka kovoti su komandomis dėl neišmokėto atlyginimo.

T.Delininkaitis norėtų grįžti į Lietuvą.<br>G.Šiupario nuotr.
T.Delininkaitis norėtų grįžti į Lietuvą.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gabrielė Miknevičiūtė, krepsinis.net

2016-07-15 16:48, atnaujinta 2017-05-18 19:15

Graikijos ir kitų užsienio šalių krepšinio užtektinai pamatęs 34-erių gynėjas jau norėtų grįžti į Lietuvą. Jo agentai jau kalbėjosi su Klaipėdos „Neptūno“ atstovais. „Iš mano pusės noras yra, o kaip mano klubas, jų reikia ir klausti“, – apie galimą sugrįžimą į uostamiestį kalbėjo T.Delininkaitis.

– Jūsų karjera vis pasisuka Graikijos link. Sutapimas ar ši šalis jus yra sužavėjusi?, – krepsinis.net paklausė krepšininko.

– Visada sakiau, kad Graikija yra viena gražiausių šalių Europoje ir grožiu, ir salomis. Ir maistas labai skanus. Man tikrai ten patinka, nieko blogo pasakyti negaliu. Blogai tik tai, kad klubas eilinį kartą neatsiskaitė už darbą. Laukiu, kol susigrąžinsiu pinigus.

– O praėjusios komandos išmokėjo jums skolas?

– Gerai būtų (Šypsosi).

– Kokių minčių turite kitam sezonui?

– Visada sakau, kad visur gerai, bet namie – geriausia. Bet bus, kaip bus. Jei būsiu čia kažkam reikalingas, kodėl gi ne, bet jei nebus pasiūlymų, teks vėl važiuoti kažkur. Norėtųsi sezoną pradėti nuo pat pradžių ir žaisti namuose.

– Jūsų pavardė jau porą metų iš eilės atsiduria šalia Klaipėdos „Neptūno“ komandą dominančių žaidėjų.

– Viskas priklauso ne nuo manęs vieno, abi pusės turi norėti bendradarbiauti. Iš mano pusės noras yra, tikrai neužtrenkiu durų „Neptūnui“, o kaip yra iš klubo pusės, nežinau.

Praėjusiais metais kalbėjausi su Osvaldu Kurausku, bet taip ir nesusitarėme, o šiemet bent man asmeniškai niekas neskambino.

Kiek žinau, agentas bendravo tiek su Kurausku, tiek su treneriu Dainiumi Adomaičiu, bet nieko konkretaus kol kas nėra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.