EUROLYGA 2023

Kevinas Durantas po sprendimo vykti į „Warriors“ slėpėsi namie

NBA žvaigždė Kevinas Durantas šią vasarą sudrebino krepšinio pasaulį, kai nusprendė palikti „Oklahoma City Thunder“ ir persikelti į „Golden State Warriors“ komandą. Po šio sprendimo daug kritikos susilaukęs puolėjas kelias dienas tiesiog gulėjo savo lovoje ir bijojo išeiti į lauką.

K.Durantas rengiasi Rio žaidynėms.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Durantas rengiasi Rio žaidynėms.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-20 10:43, atnaujinta 2017-05-18 09:26

„Kelias dienas nepakilau iš lovos, nes galvoje sukosi mintys, kad jei išeisiu į lauką, kas nors gali norėti mane nutrenkti automobiliu ar pradėti kalbėti kažką negatyvaus.

Aš ilga laiką buvau „Thunder“ narys ir staiga padariau tokį žingsnį, kurio niekas nesitikėjo. Nenumačiau, kad tai taps tokiu dideliu įvykiu. Galiausiai supratau ir pasakiau sau, kad gyvenimas tęsiasi ir negalėsiu slėptis amžinai“, – JAV žiniasklaidai pasakojo krepšininkas.

27-erių K.Durantas vasarą nusprendė sudaryti dvejų metų trukmės sutartį su „Warriors“ ir prisijungti prie trijų lygos žvaigždžių – Stepheno Curry, Klay Thompsono ir Draymondo Greeno.

K.Durantas su „Thunder“ Vakarų konferencijos finale išvaistė turėtą pranašumą 3:1 ir pralaimėjo „Warriors“, kuri reguliariajame sezone pasiekė visų laikų pergalių rekordą.

Būtent dėl šių priežasčių daugelis kritikavo K.Duranto pasirinkimą.

Šiuo metu krepšininkas su JAV rinktine rengiasi Rio de Žaneiro žaidynėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.