EUROLYGA 2023

R. Javtokas po neįvykusio mačo: „Man pirmas atvejis dėl stogo“

Robertas Javtokas<br>V.Bitvinsko nuotr.
Robertas Javtokas<br>V.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2016, 3:58 PM, atnaujinta May 17, 2017, 6:07 PM

Po atšaukto kontrolinio mačo su Australija dėl prakiuriusio arenos stogo Buenos Airių arenoje Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitonas Robertas Javtokas neslėpė nusivylimo.

„Nėra gerai. Buvome susikoncentravę rungtynėms. Norisi tų varžybų. Nelabai ką turime daugiau veikti be jų. Gaila, kad nesužaidėme. Per mano karjerą tai pirmas toks atvejis, kad atvažiuotume ir išsiskirstytume, galima sakyti, dėl nieko. Dėl kažkokio kiauro stogo“, – sakė R.Javtokas.

Nacionalinės ekipos veteranas tikino, kad net ir nuplėšti reklaminiai lipdukai nuo parketo nepagerino situacijos – ant aikštės lašėję lietaus lašai kėlė grėsmę žaidėjams.

„Jie nuplėšė reklaminius lipdukus – lyg ir turėjo būti geriau, bet nenusotojo lašėti – nenorėjome jokių pasekmių. Juk olimpiada yra kur kas svarbiau – bet kurio krepšininko trauma komandai būtų sunkiai pakeliama

Pirmadienio vakarą turėjusios įvykti Trijų nacijų turnyro Argentinoje rungtynės tarp Lietuvos ir Australijos buvo atšauktos. Treneriai ir krepšininkai nenorėjo rizikuoti patirti traumą, nes grindys buvo šlapios dėl kiauro stogo.

Tikimasi, kad kitos lietuvių rungtynės – su argentiniečiais, įvyks, kaip numatyta, trečiadienį.

Iš Argentinos mūsų šalies vyrų rinktinė keliaus jau tiesiai į Braziliją, ne į Rio de Žaneirą, bet į San Paulą. Ten liepos 30-ąją lietuviai vis dėlto turės galimybė išmėginti jėgas su australais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.