EUROLYGA 2023

Tarp balų arenoje stovėjęs J. Kazlauskas: „Šita salė kiaura“

Balos po lietaus ant Buenos Airių krepšinio salės parketo ir kreivoki Lietuvos ir Australijos krepšinio rinktinių trenerių vaidai. Taip pasibaigė neprasidėjęs kontrolinis mačas tarp lietuvių ir australų krepšininkų, kuris turėjo pirmadienį vykti Argentinos sostinėje. Iš vasaros į argentinietišką žiemą nuvykusi Lietuvos krepšinio rinktinė suprato, kad iš krepšinį garbinančios šalies ji pateko į futbolo valstybę – o futbolas žaidžiamas bet kokiu oru. Tačiau lietaus balas ant parketo abi rinktinės suprato teisingai – žaisti tokiomis sąlygomis negalima.

Jonas Kazlauskas nusivylęs sąlygomis Argentinoje.<br>G.Šiupario nuotr.
Jonas Kazlauskas nusivylęs sąlygomis Argentinoje.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2016, 3:00 AM, atnaujinta May 17, 2017, 7:23 PM

„Negalime pasidžiaugti esamomis sąlygomis Argentinoje. Jau treniruočių metu pasigedome šiltesnio šeimininkų dėmesio. Kėlėme reikalavimus, bet nelabai buvo kam jas kelti. Šita salė yra kiaura ir abi komandos bijojo, kad žaidėjai bus traumuoti. Labai didelė rizika gauti traumą“, – keistokai pasibaigusią situaciją apibūdino lietuvių treneris J. Kazlauskas.

Į Argentiną Lietuvos rinktinė atvyko šeštadienį ir surengusi dvi treniruotes pirmadienį pagal numatytą tvarkaraštį turėjo sužaisti taip pat su olimpiadai besirengiančia Australija.

Tačiau atvykusios į areną abi rinktinės liko nieko nepešusios – mat pirmadienį Buenos Airese visą dieną lijo.

Ir pro plyšius prasisunkęs vanduo kapsėjo ant arenos parketo. Varžybų organizatoriai dar bandė gelbėti padėtį – nulupo visas reklamas, dėliojo rankšluosčius, tačiau vis tiek buvo per slidu žaisti.

Nors ekipos arenoje pasirodė prieš gerą valandą prieš numatytą mačą, jos taip ir nepradėjo rungtynių. Visos pusės sprendė, kaip elgtis, – tiek australai, tiek ir lietuviai tai žiūrėjo į parketą, tai į stogą, lyg ir per prievartą bandė šypsotis, bet nutarė rungtynių nežaisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.