EUROLYGA 2023

Sirgalių išgirtas Mantas Kalnietis: „Ta koja dar medinė“

Mantas Kalnietis sulaukė daug gerų žodžių. Internautai po Lietuvos rinktinės rungtynių su Australija San Paule jau kalbėjo, kad į komandą pagaliau sugrįžo tikrasis M.Kalnietis.

M.Kalnietis parodė, kad turi daug energijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
M.Kalnietis parodė, kad turi daug energijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2016, 11:24 PM, atnaujinta May 17, 2017, 8:21 AM

Lietuvos rinktinė 81:68 nugalėjo Australiją, o M.Kalnietis nuramino visus aistruolius, kuriems vėl buvo išsigandę, kai krepšininkas ėmė jausti kojos skausmus.

„Neblogos rungtynės. Aišku yra daug dalykų, kuriuos reikia taisyti. Vaizdas buvo geresnis nei per tas kvailas rungtynes Argentinoje. Teisėjavimo lygis buvo aukštas, todėl abi komandos galėjo spręsti savo reikalus. Yra, ką pataisyti, bet kamuolio vaikščiojimas ir komunikacija gynyboje didžiąją dalį rungtynių buvo teigiami“, – po rungtynių sakė M.Kalnietis.

M.Kalniečio aikštėje nepastebėti buvo neįmanoma. Įžaidėjas puikiai organizavo žaidimą bei gražiai atakavo. M.Kalnietis buvo antras pagal rezultatyvumą komandoje. Jis nusileido tik 19 taškų pelniusiam Jonui Valančiūnui.

Įžaidėjas surinko 16 taškų, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir padarė 4 klaidas.

„Laikas bėga. Su kiekviena diena vis geriau, – apie traumą kalbėjo M.Kalnietis. – Ta koja tokia medinė, bet neblogos rungtynės prideda pasitikėjimo ir užmiršti tokius dalykus. Dar yra laiko ir tikiuosi grįžti į tokią formą, kokią buvau pasiekęs prieš tai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?