EUROLYGA 2023

Prieš Mindaugo Kuzminsko debiutą NBA – iškilminga ceremonija

Mindaugas Kuzminskas naktį iš antradienio į trečiadienį turėtų debiutuoti NBA. Vasarą su „New York Knicks“ klubu sutartį pasirašęs krepšininkas gali tikėtis į aikštę žengti po keitimo, kai pavargs Carmelo Anthony, bet jam lengva tikrai nebus. NBA tvarkaraštis „Knicks“ pateikė varžovą, kurio visi starte norėjo išvengti – čempionę „Cleveland Cavaliers“ komandą.

M.Kuzminskas.
M.Kuzminskas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2016, 11:05 PM, atnaujinta May 10, 2017, 4:52 AM

Tačiau prieš „Knicks“ ir „Cavaliers“ dvikovą M.Kuzminskas su komandos draugais stebės iškilmingą NBA ceremoniją.

LeBronas Jamesas su kompanija atsiims NBA čempionų žiedus, kuriuos iškovojo praėjusį sezoną, kai atsigavo ir palaužė „Golden State Warriors“ krepšininkus.

„Svajosiu, kad ten būčiau aš, – paklaustas, ką turėtų jausti, kai varžovams bus įteikti žiedai sakė „Knicks“ lyderis C.Anthony. – Kai žaidi prieš „Cavaliers“, visada labiau jaudiniesi. Jie – čempionai. Bus daug jaudulio ir emocijų. Mums svarbu atsilaikyti rungtynių pradžioje ir mėgautis momentu.“

NBA sirgaliai dar prieš sezoną svarstė, kas triumfuos šįkart – „Cavaliers“ ar „Warriors“ komandos, tačiau nevengė į sąrašą įtraukti ir kitų. Pavyzdžiui – „San Antonio Spurs“ kariaunos. „Knicks“ klubas tokiose diskusijose minimas nebuvo, nors JAV lažybų kontorose nemažas skaičius žmonių nutarė pastatyti keletą dolerių – juk atlygis būtų milžiniškas, nors vargu, ar įmanomas toks scenarijus.

„Cavaliers“ klubui šis sezonas suksis apie čempionų titulo gynybą, o legendos Philo Jacksono, kuris dirba „Knicks“ direktoriumi, burta Niujorko ekipa galvos apie atgimimą.

Būtent to trokštama iš „Knicks“ klubo, kuris keletą metų vilkosi tarp lygos autsaiderių.

Dabar C.Anthony turės pagalbos, nes prie komandos prisijungė Derrickas Rose'as.

„Knicks“ komandoje debiutuos ir Courtney Lee bei Joakimas Noah.

„Labai laukiu rungtynių. Turime tikrai gerų žaidėjų. Manau, kad galime patekti į atkrinamąsias, bet dar turime žaisti ir užsitarnauti vietą. Svarbiausia – dirbti“, – sakė D.Rose'as.

M.Kuzminskas su „Knicks“ komanda šį svarbų sezoną pradeda gan su rimtais varžovais. Po „Cavaliers“ laukia dar trys praėjusį sezoną atkrintamosiose žaidusios komandos, tad krepšininkams reikės greitai užsiauginti storą odą.

„Vyrukai pasirengę. Mūsų veteranai supranta, kad viskas prasideda. Pastarosiomis dienomis jie buvo labai „užsivedę“, – sakė naujasis „Knicks“ treneris Jeffas Hornacekas, kuris per visą pasirengimą taip ir nepradėjo rungtynių su tikruoju starto penketu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.