EUROLYGA 2023

NBA klubai sukilo prieš Donaldą Trumpą

Keli NBA klubai nutarė paskelbti savotišką boikotą naujai išrinktam JAV prezidentui verslo magnatui Donaldui Trumpui. Jau trys NBA ekipos oficialiai pranešė, kad išvykų metų nesinaudos šio verslo šulo valdomais viešbučiais ir ieškosis kitų vietų, kur galėtų apsistoti, rašo ESPN.

Jau pasirodė ir tokie plakatai, kurie šlovina du valstybių vadovus – D.Trumpą ir V.Putiną.<br>AFP nuotr.
Jau pasirodė ir tokie plakatai, kurie šlovina du valstybių vadovus – D.Trumpą ir V.Putiną.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2016, 5:08 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 6:57 PM

Trys komandos – „Memphis Grizzlies“, „Dallas Mavericks“ ir „Milvaukee Bucks“ informavo, kad ieškos kitų viešbučių Niujorke ir Čikagoje ir tuo būdu sieks atsiriboti nuo skandalingojo naujojo 45-ojo JAV prezidento.

Kaip teigiama, prie šių komandų jau sutiko prisijungti viena iš Rytų konferencijos komandų – ji apsistoja D.Trumpo valdomame „New York SoHo“ viešbutyje, tačiau jos ketinimus stabdo faktas, kad ji turi sutartį su viešbučiu iki šio sezono pabaigos.

Dar aštuonios NBA ekipos tikina, kad jos nekeis savo įpročių ir toliau naudosis tais viešbučiais, kuriais naudojosi iki tol: ESPN žino jų pavadinimus, tačiau etikos sumetimais jų neskelbia.

„Bucks“ ekipos bendraturtis Marcas Lasry ir „Mavericks“ klubo savininkas Marcas Cubanas palaiko demokratus ir šių metų rinkimuose finansiškai prisidėjo prie Hillary Clinton rinkiminės kampanijos. Tad natūralu, jog didelio džiaugsmo laimėjus D.Trumpui jie neparodė.

Pasibaigus rinkimams, kuriuose Amerikos prezidento postą ketveriems metams netikėtai laimėjo D.Trumpas, net rys NBA klubų treneriai aiškino, kad tai yra vienas blogiausių dalykų, kurie galėjo atsitikti JAV gyvenime. Homofobija, nepagarbiu elgesiu su moterimis ir skandalingais pasisakymais išgarsėjusį naująjį prezidentą prie kryžiaus kalė „Detroit Pistons“ klubo vedlys Stanas Van Gundy, „Golden State Warriors“ strategas Steve'as Kerras ir „San Antonio Spurs“ klubo pagrindinis specialistas Greggas Popovichius.

NBA klubai sutartis su viešbučiais sudaro rugpjūtį, kai sužino visą 1230 lygos rungtynių grafiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.