EUROLYGA 2023

„Raptors“ treneris paaiškino: buvo priverstas sodinti Joną Valančiūną

Jonas Valančiūnas mėtė šimto procentų taiklumu. Visi šeši jo dvitaškiai pasiekė tikslą, bet „Toronto Raptors“ „centras“ per svarbiausią atkarpą sėdėjo ant suolo. Tarytum praėjusio sezono priminimas, kai Dwane'as Casey per paskutines minutes lietuviui liepdavo ilsėtis, o svarbiausią darbą už jį atlikdavo komandos draugai.

J.Valančiūnui neteko žaisti svarbiausiais momentais.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
J.Valančiūnui neteko žaisti svarbiausiais momentais.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2016, 9:47 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 6:16 PM

18 minučių, 12 taškų ir 8 atkovoti kamuoliai – J.Valančiūno statistika po rungtynių su „Golden State Warriors“ puiki, tačiau krepšininkas skaičiukus paaukotų už galimybę aikštėje stumdytis tada, kai įtampa pasiekia aukščiausią tašką.

„Raptors“ 121:127 namuose pralaimėjo NBA vicečempionei „Warriors“ ekipai, bet J.Valančiūno dėl to tiesiog negalima kaltinti.

D.Casey iki trečiojo kėlinio pabaigos likus žaisti beveik 7 minutes pakeitė J.Valančiūną ir daugiau šis aikštėje nepasirodė. Vietoj lietuvio aikštėje pasirodė Lucasas Nogueira.

Žurnalistas Ryanas Wolstatas socialiniame tinkle „Twitter“ teigė, kad D.Casey nurodė paprastą priežastį, kodėl J.Valančiūnas nežaidė.

Esą D.Casey „buvo priverstas pasodinti J.Valančiūną ant suolo“ dėl žaidimo du prieš du. Sirgaliai jau reiškia nepasitenkinimą trenerio sprendimais.

„Kas nors iš žiniasklaidos galėtų susiimti ir paklausti jo, kodėl keldamas tokius reikalavimus gynyboje jis ant suolo nepasodino kitų starto penketo žaidėjų“, – rašė vienas „Raptors“ gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.