EUROLYGA 2023

„Spurs“ stratego nervai neišlaikė: po pergalės – pykčio banga

Šarūno Jasikevičius dar visai neseniai sudrebino Lietuvos krepšinį, kai pareiškė, kad Kauno „Žalgirio“ krepšininkams per rungtynes pritrūko „kiaušinių“. Tomas Pačėsas yra pareiškęs, kad Vilniaus „Lietuvos rytas“ darė kažką, bet krepšinio nežaidė, o „Šiaulių“ stratego Vaido Pauliukėno vilties šauksmas ir tirada pateko į metraščius.

G.Popovichius išreiškė pasipiktinimą savo komanda.<br>AFP/Scanpix nuotr.
G.Popovichius išreiškė pasipiktinimą savo komanda.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2016, 3:41 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 7:03 AM

Trenerių emocijos – krepšinio dalis ir tuo sirgaliai įsitikina ne tik Lietuvoje. Štai vienu geriausių pasaulio strategų laikomas Greggas Popovichius neištvėrė netgi po laimėtų rungtynių.

San Antonio Spurs“ krepšininkai 96:91 nugalėjo „Dallas Mavericks“ komandą NBA. „Mavericks“ žaidė be Dirko Nowitzki ir Andrew Boguto, bet sugebėjo spausti G.Popovichiaus komandą.

Tai iššaukė G.Popovichiaus pyktį.

„Apgailėtinas pasirodymas. Mes parodėme per mažai pagarbos varžovui. Abejose aikštės pusėje pasirodėme apgailėtinai. Šis pasirodymas – siaubingas“, – aiškino strategas.

Šis paliko spaudos konferenciją, bet staiga sugrįžo ir pridūrė: „Tai jie nusipelnė laimėti šias krepšinio rungtynes. Užmiršau tai paminėti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.