EUROLYGA 2023

Tomas Pačėsas įsivėlė į konfliktą su varžovų treneriu: „Čia – mergaičių kaprizai“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ pasiekė itin svarbią trečią pergalę Europos taurės turnyre, kai namie 83:71 įveikė Bilbao „Retabet“ krepšininkus. Po šių rungtynių kilo nedidelis konfliktas tarp Tomo Pačėso ir varžovų trenerio Carleso Durano.

T.Pačėsas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
T.Pačėsas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2016, 9:15 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:31 AM

Pastarasis po rungtynių atsisakė paduoti ranką „Lietuvos ryto“ treneriui. Ispanų klubo strategas supyko dėl to, kad likus žaisti 27 sekundes T.Pačėsas paprašė minutės pertraukėlės, kai rungtynių baigtis buvo aiški ir vilniečiai turėjo tą pačią dvylikos taškų persvarą.

Panaši situacija susiklostė ir Bilbao mieste, kai vilniečiai pirmąsias tarpusavio rungtynes pralaimėjo 76:80. Tada likus sekundei, po nesportinės pražangos ir dviejų taiklių baudos metimų, „Retabet“ turėjo kamuolį savo rankose.

Nepaisant to, C.Duranas paprašė minutės pertraukėlės, po kurios „Retabet“ dar surengė rezultatyvią ataką. Tačiau tada treneriai vienas kitam rankas paspaudė.

Po rungtynių C.Duranas atsisakė komentuoti situaciją, tuo tarpu T.Pačėsas nevyniojo žodžių į vatą ir teigė, kad pertraukėlės prašė dėl to, kad buvo svarbus ir taškų skirtumas tarp ekipų.

„Lietuvos rytas“ pirmą dvikovą Ispanijoje buvo pralaimėjęs 76:80, todėl siekė laimėti bent penkiais taškais.

„Man absoliučiai nesvarbu, nesiruošiu reaguoti. Mes žiūrime tik į taškų skirtumą. Jis ožiavosi ir užsispyrė. Čia mergaičių kaprizas. Tai tegul dar priima taisyklę, kad kai pirmauji bent dešimt taškų, negali imti minutės pertraukėlės.

Čia absurdas kažkoks. Mums buvo labai svarbus taškų skirtumas. Gal šaltis užspaudė jam smegenėles“, – pyktį liejo T.Pačėsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?