EUROLYGA 2023

Adas Juškevičius įtiko ispanams – liks žaisti Saragosoje

Saragosos „Tecnyconta“ klubas trečiadienį paskelbė, kad iki sezono pabaigos pratęsė sutartį su Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėju Adu Juškevičiumi. 28 metų 194 cm ūgio gynėjas lapkričio pradžioje papildė Ispanijos ekipą, kurios marškinėlius nuo sezono pradžios jau vilkėjo Martynas Gecevičius.

Adas Juškevičius<br>G.Šiupario nuotr.
Adas Juškevičius<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf

Jan 11, 2017, 1:43 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 9:57 AM

„Smagu, kad gavau galimybę likti komandoje ir padėti išsikapstyti iš šios sudėtingos situacijos, kurioje esame dabar, kai pralaimėjome tris mačus iš eilės. Lengva laimėti, bet kai imi „skinti“ pralaimėjimus, būna sunku. Reikia spausti save treniruotėse, dirbti dar sunkiau ir stengtis išsikapstyti. Kai neturi garantuotos sutarties, tai sunkiau, nes tu nesi tikras, jog liksi čia. Dabar viskas bus ramiau, kai klubas pratęsė kontraktą iki sezono pabaigos“, – džiaugėsi A.Juškevičius.

Per jau sužaistas aštuonerias Ispanijos pirmenybių rungtynes A.Juškevičius ant parketo praleisdavo po 18 minučių, įmesdavo 7,3 taško (44,8 proc. tritaškių), atkovodavo 1,4 kamuolio, atlikdavo 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 4,8 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.