EUROLYGA 2023

Legionierius neabejingas lietuviams: Drew Gordonui pagailo šąlančio benamio

Sostinės sirgalių pamėgtas „Lietuvos ryto“ legionierius Drew Gordonas net ir praėjus šventėms pasižymėjo kilniu gestu. Amerikietis nepažįstamam benamiui nupirko miegmaišį, padėsiantį šiam ištverti lietuvišką žiemą.

D. Gordonas<br>J.Stacevičiaus nuotr.
D. Gordonas<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2017, 4:22 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 5:59 AM

Šį sezoną į Lietuvą atvykęs 26-erių krepšininkas „Snapchat“ socialiniame tinkle pasidalino trumpu vaizdo įrašu, kuriame pasakoja, jog netoli namų sostinės senamiestyje vis matydavo gatvėje besiglaudžiantį vyrą, kuriam tenka kęsti užklupusius žiemos šalčius. Tuomet sportininkas nusprendė, jog dovanoms progos nereikia.

„Visada matau vieną benamį, o dabar dažnai sninga ir man jo pagailo. Jis irgi nusipelnė po žiemos švenčių jaustis gerai, todėl nusprendžiau nupirkti jam miegmaišį ir pasveikinti su praėjusiomis šventėmis. Palinkėsiu jam šilumos.

Tikiuosi, jam patiks dovana. Na, esu tikras, kad patiks (šypsosi). Darau viską, kad galėčiau padėti kitiems. Maži dalykai daro mane laimingą“, – kalbėjo krepšininkas.

D. Gordonas jau anksčiau yra pasakojęs, kad ir pats nemėgsta lietuviškos žiemos. Bet laisvą nuo treniruočių ar varžybų laiką jis vis tiek stengiasi dažnai išeiti į lauką bei pažaisti su savo numylėtiniu šunimi Bruce'u.

Amerikietis su „Lietuvos ryto“  ekipa jau šeštadienį vyks į Prienus, kur 17 valandą pradės rungtynes prieš Prienų – Birštono „Vytautą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo