EUROLYGA 2023

Donatas Motiejūnas iš duobės neišlipa: žaidė trumpai, mėtė netaikliai

Donatas Motiejūnas vis dar ieško savęs. Po neįtikėtinai ilgos istorijos galiausiai sutartį su NBA klubu sudaręs 26 metų 213 cm aukštaūgis dabar siekia įrodyti, kad gali būti naudingas „New Orleans Pelicans“ komandai. Ir nors D.Motiejūno debiutas „Pelicans“ komandoje buvo neblogas, vėliau sužaisti gerų rungtynių jam nepavyko.

D.Motiejūnui nepavyksta suspindėti.<br>G.Bitvinsko nuotr.
D.Motiejūnui nepavyksta suspindėti.<br>G.Bitvinsko nuotr.
D.Motiejūnui nepavyksta suspindėti.<br>AP nuotr.
D.Motiejūnui nepavyksta suspindėti.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 17, 2017, 12:22 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:14 AM

Iš jos išlipti nepavyko ir per „Pelicans“ rungtynes su „Indiana Pacers“.

„Pelicans“ krepšininkai naktį iš pirmadienio į antradienį 95:98 (18:32, 34:22, 18:22, 25:22) pralaimėjo šeimininkei „Pacers“ komandai, o D.Motiejūnas šiame mače pasirodė tik epizodiškai.

D.Motiejūnas per pirmąją rungtynių pusę sužaidė penkias minutes, o po didžiosios pertraukos – dar dvi. Į Lietuvos rinktinę vasarą dėl noro išsiderėti geresnę sutartį neatvykęs aukštaūgis per suteiktą laiką taškų nepelnė.

D.Motiejūnas metė po tritaškį ir dvitaškį. Abu kartus jis buvo netaiklus. D.Motiejūnas spėjo atkovoti du kamuolius, jis taip pat blokavo metimą, perėmė kamuolį ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Į Vakarų konferencijos aštuntuką patekti mėginančiai „Pelicans“ komandai tai buvo antrasis pralaimėjimas iš eilės.

„Pelicans“ šioje dvikovoje buvo arti kitokios baigties. Dar likus žaisti 4 minutes rezultatas buvo 91:91, tad svečiai galėjo viską pasukti savo naudai.

Bet prasidėjus paskutinei dvikovos minutei „Pacers“ pirmavo 96:93.

Solomonas Hillas dvitaškiu skirtumą sumažino iki 95:96. „Pacers“ komandoje likus žaisti 26 sekundes prie baudų metimo linijos stojo Mylesas Turneris, kuris pataikė vieną metimą – 97:95.

Virė nuožmi kova.

„Pelicans“ dar turėjo progų išlyginti rezultatą, bet metimai skriejo pro šalį, o tada M.Turneris stojo mesti baudų. Jis pataikė abu metimus ir likus žaisti 3 sekundes „Pacers“ jau pirmavo 98:95.

D.Motiejūno komandoje rezultatyviausias buvo 16 taškų pelnęs Anthony Davisas.

„Pelicans“ komandoje E'Twaunas Moore'as pelnė 15 taškų. Tiek pat jų pridėjo Terrence'as Jonesas, kuris dar atkovojo ir 8 kamuolius.

„Pacers“ klube M.Turneris surinko 18 taškų ir atkovojo 12 kamuolių, o Jeffas Teague pelnė 16 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.