EUROLYGA 2023

Skęstantis laivas: kas dedasi Mindaugo Kuzminsko „Knicks“ komandoje?

„New York Knicks“ žvaigždė Carmelo Anthony susitiko su klubo prezidentu Philu Jacksonu ir jam pasakė: palikti Niujorko puolėjas nenori ir neketina. Tačiau Mindaugo Kuzminsko „Knicks“ grimzta vis gilyn – žiūrėti į tai iš šono tampa bjauru, rašo „Business Insider“.

„Knicks“ komandą skaldo skandalai ir nesutarimai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Knicks“ komandą skaldo skandalai ir nesutarimai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Knicks“ komandą skaldo skandalai ir nesutarimai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Knicks“ komandą skaldo skandalai ir nesutarimai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Knicks“ komandą skaldo skandalai ir nesutarimai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Knicks“ komandą skaldo skandalai ir nesutarimai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-01-19 10:35, atnaujinta 2017-04-11 22:33

Viena aišku – Ph.Jacksonas nenori matyti C.Anthony komandoje, bet šioje situacijoje negali nieko padaryti. Krepšininkas mėgaujasi gyvenimu Niujorke, taip pat jaučiasi ir jo žmona.

Krepšininko sutartyje numatyta, kad jis gali vetuoti bet kokius mainus, į kuriuos yra įtraukiamas. Iš esmės C.Anthony yra neliečiamas, kol pats nenuspręs išvykti kitur.

Trintis tarp C.Anthony ir Ph.Jacksono atsirado jau senokai – prezidentas kartą įžeidė LeBrono Jameso draugus, pavadindamas juos negražiu žodžiu. Bėdos lyg ir nebūtų, bet C.Anthony yra geras L.Jameso draugas, o Ph.Jacksono žodžiai buvo priimti kaip rasistiniai ir nukreipti į juodaodžius.

Vėliau legendinis treneris viešai sukritikavo C.Anthony, kad šis perlaiko kamuolį rankose.

Galiausiai, praėjusį savaitgalį, geras Ph.Jacksono draugas, žurnalistas Charley Rosenas išplatino C.Anthony kritikuojantį straipsnį, kuriame teigė, kad greitai 33-ejų sulauksiantis puolėjas – nebenaudinga našta „Knicks“ organizacijai.

Ch.Rosenas žinomas kaip anonimiškai Ph.Jacksono nuomonę perspausdinantis žurnalistas, tad daugelis spėja, kad visas rašinys – „Knicks“ prezidento nuomonė, kurią jis bijo pasakyti tiesiogiai.

Tačiau tai ne visos „Knicks“ bėdos. Štai Derrickas Rose'as praėjusią savaitę nieko nepranešė klubo vadovams ir prieš pat rungtynes išvyko į Čikagą. Įžaidėjas net svarstė stabdyti karjerą, bet po pokalbio su mama grįžo į Niujorką.

Vis labiau skyla ir žaidėjų bei trenerio Jeffo Hornaceko ryšys. Prieš vienas rungtynes jis pasakė, kad ekipa neturi žaidėjo, kuris gali sulipdyti gynybą. Su tuo aiškiai nesutiko už gynybą vertinamas centras Joakimas Noah.

Vėliau J.Hornacekas pareiškė, kad J.Noah gali netekti vietos starto penkete, o pats centras pasišalino iš spaudos konferencijos, kol žurnalistai nespėjo paklausti jo nuomonės apie tokius stratego ketinimus.

Kitose rungtynėse treneris pasodino Courtney Lee ant suolo, o vietoj jo į starto penketą leido Roną Bakerį.

Po rungtynių C.Lee „Instagram“ paskyroje pasidalino nuotrauka iš filmo „Bukas ir bukesnis“, bet greitai ją ištrynė.

Galiausiai, antrasis komandos įžaidėjas Brandonas Jenningsas viešai sukritikavo J.Hornaceko darbo metodus.

„Kiekvieną dieną vis kažkas naujo. Turi būti tam pasiruošęs, nes niekada nežinai, kada būsi išleistas žaisti. Niekada nežinai, kas gali nutiki. Trūksta pastovumo. Tai sunku“, – kalbėjo gynėjas.

„Knicks“ būtinas persitvarkymas, bet tą padaryti – labai sunku. C.Anthony turi milžinišką sutartį ir nenori išvykti, Derricko Rose'o sutartis baigia galioti vasarą ir komanda turės spręsti, ką daryti su gynėju.

J.Noah ir C.Lee vasarą gavo solidžias sutartis, bet neneša naudos, kurios buvo tikimasi iš jų. Neblogai sezoną pradėjusi komanda skęsta vis giliau, todėl Ph.Jacksonas turės priimti kažkokius sprendimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.