EUROLYGA 2023

Donato Motiejūno treneris po pažeminimo liejo pyktį

„New Orleans Pelicans“ komanda – pažeminta savo aikštėje. Į savo krepšį leidusi įmesti net 143 taškus, ji 114:143 pralaimėjo absoliučiai lygos autsaiderei „Brooklyn Nets“ ekipai.

A.Gentry.<br>AP nuotr.
A.Gentry.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2017, 10:25 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 7:13 PM

Po gėdingo pralaimėjimo „Pelicans“ strategas Alvinas Gentry nevyniojo žodžių į vatą.

„Galėčiau sėdėti čia ir skiesti jums, kad taip atsitinka, kad jie pataikė savo metimus ir panašiai. Ne. Jie išspardė mums užpakalius. Kalbant apie kiekvieną žaidimo aspektą: mesdami tritaškius, kovodami dėl kamuolio, varydamiesi kamuolį, stumdydamiesi po krepšiu. Nebuvo nieko, ką laimėjome mes. Nieko“, – sakė strategas.

Trenerio nuotaiką dar labiau apkartino komandos lyderio Anthony Daviso trauma. Susižeidęs šlaunį jis buvo priverstas palikti aikštę.

„Jis bandė nepaisyti traumos ir žaisti, tačiau, pasiekėme tokį tašką, kai tiesiog nebuvo verta jam likti aikštėje ir aukotis“, – sakė A.Gentry.

„Viskas buvo labai blogai: mūsų pastangos, treneriai, kamuolio judėjimas. Viskas buvo tiesiog siaubinga. Nėra būdo tai pateikti kitaip.

Mes stengiamės dirbti ir patekti į atkrintamąsias varžybas. Mes turėjome galimybę priartėti prie šio tikslo. Tačiau vietoje to, mes pasirodome šitaip“, – kalbėjo krepšinio specialistas.

Kitas ketverias rungtynes „Pelicans“ žais savo aikštėje. Būsimieji penki varžovai – „Cleveland Cavaliers“, „Oklahoma City Thunder“, „San Antonio Spurs“, „Washington Wizards“ ir „Toronto Raptors“.

„Privalome žaisti geriau ir tai turime padaryti per dieną. Ir aš pažadu, kad mes tai padarysime rytoj per treniruotę. Daugiau toks žaidimas nepasikartos“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.