EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo T. Pačėsas priekaištavo teisėjams, D. Adomaitis atskleidė kaip ruošėsi

D.Adomaitis ir T.Pačėsas.<br>T.Bauro nuotr.
D.Adomaitis ir T.Pačėsas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-21 19:40, atnaujinta 2017-04-11 18:21

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) savaitės rungtynės tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Klaipėdos „Neptūno“ komandų prikaustė dėmesį. Tris kėlinius varžovus beviltiškai vijęsi vilniečiai mačo pabaigoje priartėjo iki 3 taškų, tačiau rezultato nepersvėrė. „Neptūnas“ atsilaikė ir iškovojo pergalę 85:78.

„Aiškinsimės, kodėl antras rungtynes iš eilės Klaipėdoje žaidžiame taip prastai, leidžiame varžovams susikrauti nedovanotiną 30 taškų persvarą ir antrą kartą grįžtame į rungtynes. 

Pirma pusė yra kažkas, sunku net komentuoti, nes, manau, viską matėte. Aiškinsimės, kodėl tai tampa kažkokiu sindromu. Nors mano nuomone, mus pirmoje pusėje apstumdė ir teisėjai leido tą daryti. Duoti mesti vieną baudą per 25 minutes yra kažkoks cirkelis. Bet nieko, kol kas nenoriu į tai kreipti dėmesio, noriu pasižiūrėti vaizdo įrašą.

Manau, tas atkovotų kamuolių ir mūsų klaidų skaičius „Neptūnui“ leido susikrauti tokią persvarą ir tai lėmė šią pergalę“, – sakė „Lietuvos ryto“ treneris Tomas Pačėsas

Tuo tarpu „Neptūno“ strategas Dainius Adomaitis atskleidė, kam skyrė daugiausia dėmesio ruošiantis šioms rungtynėms, bei džiaugėsi savo žaidėjų darbu.

„Jei vienu žodžiu, tai šaunuoliai žaidėjai, labai didelį darbą padarė. Mums pavyko kontroliuoti tuos dalykus, apie kuriuos kalbėjome po paskutinio pralaimėjimo „Lietuvos rytui“. Tuomet jie 20 taškų pelnė kartodami metimus. Laimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių, o ta kova buvo tikrai gera.

Kalbant apie rungtynių pabaigą, „Lietuvos rytas“ juk negali žaisti visą laiką taip, kaip pradžioje. Negali tiek nepataikyti. Vėliau jie ėmė daug rizikuoti ir ta rizika pasiteisino. Buvo daug sunkių metimų, kartais net nelogiškų“, – kalbėjo D.Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.