EUROLYGA 2023

Kobe Bryantas po vagystės neteko marškinėlių ir sportinių batų

Vieno garsiausių planetos krepšininkų Kobe Bryanto dovanoti daiktai pirmadienį buvo pavogti iš Filadelfijos „Lower Merion High School“ mokyklos muziejaus, kuriame jis mokėsi, būdamas dar jaunuoliu. Iš mokyklos krepšininkas iškart žengė į NBA.

Kobe Bryantas<br>AFP nuotr.
Kobe Bryantas<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2017, 1:07 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 2:49 PM

K.Bryantas mokyklai prieš šešetą metų buvo padovanojęs savo krepšinio marškinėlius, kelias poras sportinių batelių su parašais.

„Negalime pasakyti, kiek galėtų kainuoti tie eksponatai, nes mes nekalbame apie pinigus. Tai daiktai, kurie sukelia moksleiviams sentimentus ir didelį pasididžiavimą savo mokymo įstaiga. K.Bryantas visada buvo mūsų mokyklos pavyzdys ir pareigos jausmą turintis vyras“, – skelbiama mokyklos pranešime.

Policija jau tiria įvykį, tačiau negali dar aiškiai patvirtinti, kas tai galėjo padaryti – bandoma pasinaudoti vaizdo kamerų įrašais, kurie tądien lyg tyčia veikė su trikdžiais.

37-erių K.Bryantas savo krepšininko karjerą užbaigė praėjusiame sezone. 1996-siais jauną žaidėją NBA naujokų biržoje pasikvietė „Charlotte Hornets“ klubas ir K.Bryantas buvo pirmuoju krepšininku lygoje, kuris gavo darbą iškart po mokyklos baigimo.

Pagal sutartį, „Hornets“ ekipa K.Bryantą perleido „Los Angeles Lakers“.

Per 20 metų karjerą K.Bryantas penkis kartus tapo NBA čempionu, net 18 kartų žaidė „Visų žvaigždžių“ mače ir dukart tapo olimpiniu čempionu – Pekino ir Londono žaidynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.