EUROLYGA 2023

Kova dėl paskutinio bilieto į NKL dėjimų projekto pusfinalį: Šakiai ar Klaipėda?

Gytis Radzevičius<br>nkl.lt
Gytis Radzevičius<br>nkl.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2017, 10:37 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 9:33 AM

Dėl paskutinio kelialapio į dėjimų projekto „Admiral Casino DUNK“ pusfinalį kaunasi Šakių „Vyčio“ ir Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“ komandų atstovai.

Pirmasis oro dvikovos dalyvis – įpusėjus sezonui komandą pakeitęs Gytis Radzevičius. 20-metis 195 cm ūgio gynėjas sezoną pradėjo Vilniaus „Perlo“ komandoje, vėliau persikėlė į Šakius. NKL krepšininkai kalba, kad „transferis G. Radzevičiaus šuoliui nepakenkė ir jis pasiruošęs patekti į projekto pusfinalį.

Radzevičiaus oponentas – metais jaunesnis ir 10 centimetrų žemesnis klaipėdietis Jonas Dumašius. Vienas žemiausių projekto dalyvių – perfekcionistas. Filmavimo metu Jonas dėjo į krepšį tol, kol jam pačiam patiko rezultatas.

Kuris iš jų – „Vyčio“ Gytis ar „Nafta-Uni-Akvaserviso“ Jonas keliaus į projekto TOP-4, nuspręs NKL Facebook paskyros lankytojai. Jei jums patinka G. Radzevičiaus dėjimas – spauskite emociją „MYLIU“. Jei manote, kad pusfinalio vertas K. Dumašius, balsuokite už jį spausdami emociją „OHO“. Balsuoti galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.