EUROLYGA 2023

DeMarcuso Cousinso reakcija sužinojus, kad jis žais „Pelicans“ kartu su Donatu Motiejūnu

„Sacramento Kings“ žvaigždė DeMarcusas Cousinsas po NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių gavo neįtikėtiną patirtį – krepšininkas, žadėjęs pabendrauti su žurnalistais, sužinojo naujieną, kad bus iškeistas į Naująjį Orleaną. Ir tai tuomet, kai ji užgulė jau apie tai žinantys spaudos atstovai, o pats D.Cousinsas apie tai net nebuvo girdėjęs. Galima įsivaizduoti, kas dėjosi žvaigždės galvoje, kai esi „pagautas“ nepasirengęs šnekėti apie mainus.

DeMarcusas Cousinsas<br>AFP nuotr.
DeMarcusas Cousinsas<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-20 17:04, atnaujinta 2017-04-09 17:22

D.Cousinsas sekmadienį Naująjame Orleane buvo geros nuotaikos ir pasiruošęs atsakinėti į žurnalistų klausimus. Staiga prie jo priėjo klubo atstovas spaudai ir pareiškė, jog pirmiausia žurnalistai turėtų užduoti klausimus tik apie „Visų žvaigždžių“ mačą ir tuo metu į ausį pašnabždėjo aukštaūgiui apie jo išmainymą į „New Orleans Pelicans“ klubą, kuriame žaidžia lietuvis Donatas Motiejūnas. Nuo D.Cousinso veido tuoj pat dingo šypsena ir jis dar pasitikslino, ar tikrai įvyko mainai.

„Tai tikrai?“, – paklausė spaudos atstovo „Kings“ žvaigždė.

Po to krepšininkas prakalbo, kad jam patinka Naujasis Orleanas, tačiau matėsi, kad jis nežino, ką reikėtų sakyti, o patys mainai jam ne prie širdies.

Gal jis ir nenujautė, kad gali būti toks karjeros posūkis, tačiau D.Cousinsui turėjo kilti klausimų, kodėl jis per „Visų žvaigždžių“ mačą sužaidė vos 2 minutes. Taip treneriai daro žinodami, kad bus krepšininkų mainai ir toliu būdu tausoja žaidėjus, kad šie negautų traumų.

 Teigiama, kad aukštaūgis į „Pelicans“ kelsis mainais už Buddy Hieldą, Tyreke'ą Evansą, Langstoną Galloway ir gausybę Naujokų biržos šaukimų.

Derybos dar vis nebaigtos, tačiau NBA pasaulis mažai tuo abejoja – „Pelicans“ priekinę liniją sudarys du monstrai – Anthony Davisas ir D.Cousinsas.

Žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, kad sandėris užbaigtas, beliko sulaukti oficialaus patvirtinimo.

Tai – prastos žinios D.Motiejūnui. Abu šie krepšininkai yra tiesioginiai jo oponentai dėl minučių skaičiaus.  D.Cousinsas rungtyniauja po 34,4 minutės, A.Davisas – po 36,4.

D.Cousinso statistika „Kings“ – 27,8 taško ir 10,6 atkovoto kamuolio. Jis neseniai buvo gavęs techninę pražangą už tai, kad trenkė D.Motiejūnui į veidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.