EUROLYGA 2023

Šarūnas Jasikevičius po pergalės ėjo alaus: „Berniukai čia nelaimi, laimi vyrai“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasiekė fantastišką pergalę Euolygos turnyre – Bamberge 91:86 įveikė „Brose Basket“ krepšininkus ir toliau išliko kovoje dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas.

Š.Jasikevičius džiaugėsi pergale.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius džiaugėsi pergale.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2017, 10:11 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 2:42 AM

Kauniečiai pirmavo didžiąją rungtynių dalį, bet trečiajame kėlinyje leido varžovams išsiveržti į priekį. Tačiau reikalus galiausiai sutvarkė kosminį krepšinį rodęs Lukas Lekavičius ir kapitonas Paulius Jankūnas.

„Vyrų susikaupimas, atsidavimas buvo vau.. Visiems sakau, kad berniukai čia nelaimi, laimi vyrai. Jie kovėsi kaip vyrai, viską atlaikė, buvo daug kontaktinio krepšinio.

Pademonstravome aukščiausio lygio krepšinį. Kai Paulius su Luku taip žaidžia yra labai malonu, nes jie yra mūsų sistemos žmonės“, – po rungtynių portalui basketnews.lt sakė Š.Jasikevičius.

L.Lekavičius pelnė 29 taškus, P.Jankūnas pridėjo 24. Ar Š.Jasikevičių nustebino toks L.Lekavičiaus siautėjimas?

„Ne, nelabai. Matome per treniruotes jį. Jis dar jaunas. Nėra normalu, kad visą sezoną Eurolygoje jis meta gana prastu procentu. Jis geras metikas, kiekvieną dieną labai daug mėto.

Dabar jau yra užsikūręs jis, žino, kad reikia žaisti agresyviai. Lukas žino, kad turi naudoti agresyvumą ir greitį savo. Luko išėjimas buvo nerealus“, – auklėtiniu žavėjosi Šaras.

Šiuo metu „Žalgiris“ Eurolygoje žengia dešimtas, o iki aštuntos vietos tetrūksta dviejų pergalių. Dar liko sužaisti septynis turus.

„Žinau vieną – pradėjome situaciją sekti gruodį ir pamatėme, kad nieko nereikia sekti. Reikia tiesiog laimėti pačiam, koncentruotis į kiekvienas rungtynes kaip į finalą“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Pokalbį su basketnews.lt Š.Jasikevičius baigė linksmai: „Einame gerti alaus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.