EUROLYGA 2023

„Lietkabelis“ vilniečiams parengė išskirtinį sutikimą su ugnimi „Cido“ arenoje

Panevėžio „Lietkabelis“ namų arenoje šeštadienį priims „Lietuvos rytą“ – artimiausią persekiotoją LKL turnyro Prieš šį mačą „Cido“ arena bus suruoštas Lietuvoje dar nematytas rungtynių pristatymo šou.

Karaliaus Mindaugo taurės turnyre „Lietkabelio“ krepšininkai buvo antri.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Karaliaus Mindaugo taurės turnyre „Lietkabelio“ krepšininkai buvo antri.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir kklietkabelis.lt inf.

Feb 25, 2017, 11:11 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 2:17 AM

Pasak „Cido“ arenos vadovo Tomo Inčiko, kartu su „Lietkabelio“ komandos vadovybe yra nuolat ieškoma sprendimų, kaip nustebinti sirgalius ir įkvėpti krepšininkus pergalei. Puikus ekipos pasirodymas Karaliaus Mindaugo turnyre paskatino sukurti ypatingą rungtynių pristatymą.

„Pavyzdžių ieškojome ir mokėmės iš geriausių pasaulyje šou meistrų NBA bei šios lygos čempionų pristatymo. Šeštadienį surengsime unikalų krepšininkų ir žiūrovų pasveikinimą, kurio įspūdingiausia akimirka taps Lietuvoje iki šiol neregėtas ugnies šou. Siekiant užtikrinti žiūrovų saugumą, jį itin sudėtinga įgyvendinti, tačiau „Lietkabelio“ pasiekimai šiame sezone yra neabejotinai to verti. Dvikovos su „Lietuvos rytu“ pristatymas tiesiogine prasme įkaitins atmosferą „Cido“ arenoje“, – pasakojo T.Inčikas.

Rungtynės su sostinės komanda itin svarbios Panevėžio ekipai. Pergalės atveju „Lietkabelis“ įsitvirtins antroje LKL turnyro vietoje ir įgis puikias galimybes turėti palankią startinę poziciją atkrintamosiose varžybose.

Komandos vadovai pabrėžė, kad akistata su „Lietuvos rytu“ bus ypatingai kovinga. Sostinės ekipą po nesėkmingo pasirodymo Karaliaus Mindaugo turnyre pradėjo treniruoti Rimas Kurtinaitis, kurio sprendimu buvo atsisveikinta su Davidu Loganu. Jį pakeitė ne mažiau pavojingas atakuojantis gynėjas Jimmy Baronas, prieš tai žaidęs Klaipėdos „Neptūne“.

„Lietkabelio“ klubo direktorius M.Ignatavičius atkreipė dėmesį, kad „Lietuvos rytas“ nežaidė visą savaitę ir tai yra užtektinai laiko parengti priešininkams siurprizų.

Šį sezoną „Lietkabelio“ krepšininkai sulaukia itin didelio panevėžiečių palaikymo. Miesto komandos akistatą su „Lietuvos rytu“ praėjusių metų gruodžio 23 d. stebėjo 5002 žiūrovai, o sausį pergalę prieš Kauno „Žalgirį“ šventė per 5400 sirgalių. Tikimasi, kad ir šis skaičius bus viršytas ateinantį šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.