EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo Davidas Blattas vos ne kumščiais už nepagarbą užsipuolė Pirėjo trenerį

Davidas Blattas<br>AFP nuotr.
Davidas Blattas<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2017, 1:32 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:43 AM

Stambulo „Darussafaka“ ekipa penktadienį pralaimėjo Eurolygos mačą Pirėjuje 73:81, o tai išprovokavo trenerio Davido Blatto emocijas. Strategas po susitikimo vietoje įprasto rankos paspaudimo varžovams ėmė aiškintis reikalus su „Olympiakos“ vairininku Ioanniu Sfairopoulosu.

D.Blattas įnirtingai kažką aiškino oponentui, kol galiausiai nukeliavo paskui komandą. Tačiau abiejų ekipų administracijos atstovai akylai stebėjo, kad emocionalus pokalbis nevirstų muštynėmis.

Greičiausiai garsiam treneriui D.Blattui nepatiko „Olympiakos“ sprendimas likus 17 sekundžių iki mačo pabaigos organizuoti ataką, kuri pasibaigė Geogioso Printezio dėjimu. Taip pat graikai elgėsi ir Kaune, kai paskutinėmis sekundėmis įmetė taškus, kurie jau nieko nelėmė, o Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nesigynė.

„Tai buvo tik mielas pokalbis. Nieko neįvyko, – po rungtynių konfliktą su graiku apibūdino D.Blattas. – Tai nebuvo mažas kivirčas. Jeigu atvyktumėte į Bostoną, pamatytumėte, ką reiškia tikras konfliktas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.