EUROLYGA 2023

Rimo Kurtinaičio įpėdinis „Chimki“ komandoje ilgai neužsibus

Treneris Duško Ivanovičius po šio sezono turėtų palikti „Chimki“ klubą. Kaip teigia „Izvestija“, Maskvos srities komandos vadovybė svarstytų kontrakto su 59-erių juodkalniečiu pratęsimą tik tuo atveju, jei „Chimki“ prasimuštų į Eurolygą.

D.Ivanovičius.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Ivanovičius.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Ivanovičius.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Ivanovičius.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Ivanovičius.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Ivanovičius.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 17, 2017, 9:31 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 8:21 PM

Bet net ir šios užduoties įvykdymas – „Chimki“ būtina patekti į Jungtinės lygos finalą – netaptų naujos sutarties garantija.

Pasak „Izvestija“ šaltinio, D.Ivanovičiaus santykiai su komandos lyderiais į įtempti ir tai gali tapti svarbiausiu veiksniu kalbantis dėl šiemet vasarą baigsiančio galioti trenerio kontrakto. „Chimki“ vadovybei lengviau pakeisti trenerį negu dėl jo smarkiai keisti sudėtį.

Šį sezoną „Chimki“ turėjo du kelius patekti į 2017-2018 m. Eurolygą. Pirmasis D.Ivanovičiaus ekipai užsivėrė po pralaimėjimo Europos taurės ketvirtfinalyje „Valencia“ krepšininkams. Dabar „Chimki“ būtina bent jau patekti į Jungtinės lygos finalą arba laimėti šį turnyrą, jei ilgalaikį kontraktą su Eurolyga turintis Maskvos CSKA klubas kristų pakeliui į finalą.

„Chimki“ direktorius Pavelas Astachovas teigė: „Pralaimėjimas „Valencia“ komandai Europos taurėje – neigiamas rezultatas, dėl kurio mes smarkiai išgyvename. Dabar artimiausia užduotis – Jungtinės lygos reguliariajame sezone užimti antrąją vietą ir prasilenkti su CSKA iki finalo serijos. Dėl D.Ivanovičiaus ateities spręsime įvertinę viso sezono rezultatus“.

Jungtinėje lygoje „Chimki“ dalijasi 2-3 vietas su Sankt Peterburgo „Zenit“ (16 pergalių ir 3 pralaimėjimai). CSKA turi 18 pergalių ir 2 pralaimėjimus.

D.Ivanovičius pernai kovą „Chimki“ trenerio poste pakeitė Rimą Kurtinaitį, kuris komandos žaidimui vadovavo net penkerius metus.

„Lietuvos rytą“ dabar treniruojantis R.Kurtinaitis su D.Ivanovičiumi susidurs kovo 22-ąją: Vilniuje vyks „Lietuvos ryto“ ir „Chimki“ rungtynės, per kurias surinktos lėšos teks buvusiam vilniečių centrui Oleksandrui Okunskiui – ukrainietis kovoja su onkologine liga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.