EUROLYGA 2023

Nesėkmingą vasarą prisiminęs Marius Grigonis pasiuntė netikėtą žinią NBA klubams

Prisiminus praėjusią vasarą, Lietuvos rinktinės puolėją Marių Grigonį apima dvejopi jausmai: nors krepšininkas džiaugiasi galėjęs pirmą kartą atstovauti savo šaliai, tačiau ekipos pasirodymas jį, kaip ir ko gero visą Lietuvą, gerokai nuvylė.

M.Grigonis apie ateitį daug negalvoja<br>G. Šiupario nuotr.
M.Grigonis apie ateitį daug negalvoja<br>G. Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2017, 1:40 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 11:17 AM

Rinktinėje debiutavęs M.Grigonis Rio nedemonstravo stebuklų – per vidutiniškai septyniolika aikštėje praleistų minučių jis rinko po 2,5 taško bei 1,5 atkovoto kamuolio.

Dabar kalbėdamas apie vasaros prisiminimus, lietuvis svarsto, jog tuomet didelio noro jam neužteko.

„Labai norėjau gerai pasirodyti, bet manau, jog paprasčiausiai pritrūko patirties“, – kalbėdamas su FIBA.com sakė jis.

„Bet kokiu atveju, žaisti už savo šalį man buvo puiki patirtis. Vasara buvo beprotiška – dabar lauksiu kitos olimpiados, kurioje stengsiuosi pasirodyti dar geriau“, – pridėjo krepšininkas.

Lietuvos rinktinės treneris Dainius Adomaitis jau susisiekė su puolėju, tačiau kol kas jokių konkretesnių planų jie dar neaptarė.

Šį sezoną stebuklą kuriančioje Tenerifės „Iberostar“ ekipoje rungtyniaujantis M.Grigonis džiaugiasi, kad jo klubui kol kas pavyksta tildyti skeptikus ir išsilaikyti pirmoje Ispanijos lygos vietoje.

„Sezonas tiesiog neįtikėtinas. Niekas negalvojo, kad mūsų ekipai taip seksis. Stengiamės džiaugtis kiekviena minute“, – kalbėjo lietuvis.

„Visi jau prieš porą mėnesių klausinėjo, kiek ilgai mes išsilaikysime viršūnėje. Jei ir toliau taip žaisime, galime eiti iki pat pabaigos – mūsų gynyba beveik tobula“, – ambicijų neslėpė puolėjas.

Visgi kalbėdamas apie ateitį M.Grigonis nedėliojo aiškių planų ir patikino, jog kol kas apie NBA nesvajoja.

„Nesu apsėstas NBA, nes man patinka europietiškas krepšinis ir pirmiausia noriu užsitarnauti vardą čia. Kaip bus, taip bus, bet apie NBA klubus aš tiesiog negalvoju“, – sakė M.Grigonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.