EUROLYGA 2023

Mantas Kalnietis ir vėl traumuotas – prieš „Žalgirį“ jis nežais

Penktadienio Eurolygos rungtynėse Kaune tarp „Žalgirio“ ir italų Milano „Emporio Armani“ komandų, pastarosios ekipos puolimui tikrai nevadovaus Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis.

Mantas Kalnietis<br>euroleague.net
Mantas Kalnietis<br>euroleague.net
Mantas Kalnietis<br>euroleague.net
Mantas Kalnietis<br>euroleague.net
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 28, 2017, 3:33 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 12:40 AM

Antrą sezoną Italijos ekipoje žaidžiantis M.Kalnietis neseniai buvo patyręs kirkšnies traumą ir ant parketo turėjo grįžti tik kovo paskutinėmis dienomis, bet jau žaidė praėjusios savaitės Eurolygos mače. Tačiau noras padėti klubui M.Kalniečiui kainuos dar porą-trejetą savaičių be krepšinio.

Sekmadienio Italijos lygos susitikime su Pistojos „The Flexx“  komanda įžaidėjas vėl pajuto kirkšnies skausmus ir jam buvo atlikti tyrimai – po jų paaiškėjo, kad mūsiškis negalės žaisti mažiausiai tris savaites. Tai paskelbė klubas internetiniame savo puslapyje. 

Šios savaitės dvikova Kaune turėjo būti pirmoji „Žalgirio“ arenoje, kai M.Kalnietis paliko kauniečių klubą ir persikraustė į Milaną.

30-metis atakų organizatorius per praėjusią savaitę sužaidė trejas rungtynes, per kurias aikštelėje praleisdavo po 21 minutę.

Dabar M.Kalnietis turės ilsėtis, o „Emporio Armani“ jau dairosi jam pamainos. Skelbiama, kad italai taikosi į Marcelinho Huertasą, kuris atleistas iš NBA „Los Angeles Lakers“ klubo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.