EUROLYGA 2023

Rinktinės atstovų žvalgyba davė vaisių – parvežė aiškią žinią iš už Atlanto

„Mes, kaip federacija, esame tuo suinteresuoti, žaidėjai ir klubas taip pat, todėl viskas susiderina. Nė viena pusė neprieštarauja, kad laiką vasarą jie turėtų praleisti būtent rinktinėje“, – pozityviomis žiniomis apie NBA rungtyniaujančių lietuvių galimybes vasarą prisijungti prie rinktinės su „Lietuvos ryto“ televizija dalinosi Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

lrytas.lt montažas<br>M.Patašiaus nuotr.
lrytas.lt montažas<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2017, 8:34 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 5:43 AM

Dainiaus Adomaičio asistentas Ramūnas Šiškauskas ir M.Špokas dešimt dienų praleido JAV, kur susitiko su visais keturiais NBA rungtyniaujančiais Lietuvos rinktinės kandidatais.

Anot M.Špoko, rinktinei ne mažiau svarbūs buvo ir pokalbiai su Jono Valančiūno, Donato Motiejūno, Mindaugo Kuzminsko bei Domanto Sabonio atstovaujamų klubų vadovais – gauti džiuginantys pažadai nedaryti kliūčių vykti lietuviams į rinktinę.

„Visi pastebi, kad ir D.Saboniui, ir M.Kuzminskui yra pirmieji metai, todėl iš jų galbūt nebuvo tiek daug reikalaujama. Bet kiti metai abiems bus kitokie ir labai svarbu, kaip jie praleis šią vasarą, ar sustiprės ir pasiruoš artėjančiam sezonui“, – kalbėjo M.Špokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.