EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ krepšininkai papasakojo, kokius pasaulio klubus mėgsta

„Lietuvos ryto“ krepšininkai pasakojo apie mėgstamiausius klubus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Lietuvos ryto“ krepšininkai pasakojo apie mėgstamiausius klubus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2017, 8:19 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 12:48 PM

„BC Lietuvos ryto TV“ rubrikoje #KrepšininkaiApie kiekvieną savaitę Vilniaus ekipos žaidėjai papasakos įvairiausių įdomybių, o sirgaliai galės sužinoti apie jų mėgstamiausias pamokas mokykloje, ragautus keisčiausius patiekalus ar svajonių šalį.

Penktoje laidoje Vilniaus klubo krepšininkai kalbėjo apie mėgstamiausią komandą. *** L.Kisielius: „Šiuo metu neturiu.“ T.Brownas: „Privalau pasirinkti „Hawks“, nes aš esu kilęs būtent iš Atlantos. Praėjusio amžiaus pabaigoje mano tėtis žaidė šioje NBA komandoje, todėl tai mano mėgstama ekipa.“ R.Giedraitis: „Neturiu vienos tokios, kuri man labai patiktų, išskyrus „Lietuvos rytą“.“ D.Gordonas: „Ko gero, Orlando „Magic“, nes ten šiuo metu rungtyniauja mano jaunesnysis brolis. Visada smagu sekti jo ir komandos žaidimą.“ A.Jomantas: „Sakykime, kad Stambulo „Fenerbahce“.“ A.Lapeta: „Filadefijos „76ers“.“ D.Gailius: „Golden State „Warriors“.“ C.Fisheris: „Knicks“. Mano šaknys – Niujorke, todėl esu užkietėjęs „Knicks“ fanas iš Bronkso. Kai dar buvau vaikas, mano tėtis dažnai mane nusivesdavo į šios NBA komandos rungtynes.“ M.Normantas: „Pirėjo „Olympiacos“, nes labai patinka V. Spanoulis.“ J.Jucikas: „Pasirinksiu Eurolygos komandą – Madrido „Real“.“ J.Baronas: „Sakyčiau, kad Čikagos „Bulls“ – kai augau, visada sekdavau šios ekipos žaidimą. „Bulls“ daug nuveikė krepšinio labui, o aš vis dar domiuosi jų pasirodymais.“ A.Gudaitis: „San Antonio „Spurs“. Dėl to, kad žaidžia protingą krepšinį, kas yra retas atvejis NBA lygoje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.