EUROLYGA 2023

Garsusis NBA latvis Kristapas Porzingis poilsiui netikėtai pasirinko Palangą

„New York Knicks“ aukštaūgis Kristapas Porzingis po ne itin vykusio ekipos sezono NBA čempionate jau sugrįžo į Latviją, kur pirmadienį Liepojoje surengtoje spaudos konferencijoje pranešė apie savo norą padėti šavo šalies rinktinei per 2017-ųjų Europos krepšinio čempionato kovas.

K.Porzingis ilsisi šiuo metu Palangoje<br>instagram.com
K.Porzingis ilsisi šiuo metu Palangoje<br>instagram.com
K.Porzingis ilsisi šiuo metu Palangoje<br>instagram.com
K.Porzingis ilsisi šiuo metu Palangoje<br>instagram.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 25, 2017, 5:06 PM, atnaujinta Apr 26, 2017, 3:47 AM

Nors Mindaugo Kuzminsko bendraklubis savaitės pradžioje Liepojoje tikino, kad kurį laiką ilsėsis ir greičiausiai pasirinks Jurmalą, antradienį jis jau atvyko ne į šį kurortą, o į Lietuvos poilsio meką Palangą.

Vienas iš „Knicks“ žvaigždžių savo „Instagram“ socialinėje paskyroje jau pasidalino vaizdais iš Palangos ir vieno prabangiausių kurorto viešbučių – „Palanga SPA“, kuriame apsistojo su tėvu ir mama. Kaip teigiama, viena naktis liukso kambaryje šiame viešbutyje gali kainuoti iki 300 eurų.

Latvijos krepšinio rinktinės gerbėjai pirmadienį plojo katutes, sužinoję, K. Porzingis padės Latvijai kovoti „Eurobasket 2017“ čempionate.

21 metų krepšininkas tai darys pirmą kartą nuo savo debiuto NBA.

„New York Knicks“ klubas jau dvi vasaras patarė aukštaūgiui daugiau ruoštis elitinės lygos sezonams ir jis sutikdavo, bet šįkart jis priėmė kitokį sprendimą.

K.Porzingis ir šį sezoną buvo vienas ryškiausių „Knicks“ krepšininkų. K.Porzingis apie savo sprendimą paskelbė per spaudos konferenciją Liepojoje.

Ji įvyko praėjus 10 dienų po to, kai krepšininkas atsisakė dalyvauti sezono pabaigos susitikime su klubo direktoriumi Philu Jacksonu.

Europos krepšinio čempionatas vyks iki rugsėjo 17 dienos, tad iki NBA treniruočių stovyklos bus likę vos pora savaičių. K.Porzingio vyresnysis brolis Janis teigė, kad jie jau susitarė su Latvijos krepšinio federacija dėl draudimo.

K.Porzingis praleido 2015 metų Europos krepšinio čempionatą bei olimpinę atranką.

Latvijos rinktinė Europos čempionate žais D grupėje, kur varžysis su Didžiosios Britanijos, Rusijos, Serbijos, Turkijos ir Belgijos rinktinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.