EUROLYGA 2023

Sezono suvestinė: „Nevėžio“ bėdos ir vargai

Sezono rezultatai

 Vaidotas Volkus
 Vaidotas Volkus
Daugiau nuotraukų (3)

Rolandas Varanauskas

Apr 28, 2017, 5:07 PM, atnaujinta Apr 28, 2017, 5:20 PM


LKL. Reguliarusis sezonas – 9 vieta (7-29).
BBL. Pirmojo etapo grupė – 2 vieta (8-4). Aštuntfinalyje nugalėjo „Jėkabpils“, ketvirtfinalyje pralaimėjo „Tartu Ulikool“.

Sezono skaičiai


LKL čempionate „Nevėžis“ žaidė jubiliejinį 15-ąjį sezoną. Per pusantro dešimtmečio Kėdainių komanda tik aštuonis kartus pateko į atkrintamąsias varžybas, o šį pavasarį už lemtingos ribos liko trečią kartą iš eilės. 


Trys rezultatyviausi „Nevėžio“ krepšininkai buvo užsieniečiai: kroatas Toni Prostranas (vid. 11 tšk.), amerikietis Jermaine‘as Love‘as (11 tšk.) ir serbas Ivanas Smiljaničius (10,72 tšk.). Rezultatyviausias lietuvis Karolis Petrukonis įmesdavo 10,71 taško. Visose kitose LKL komandose tarp dviejų rezultatyviausių žaidėjų yra bent vienas lietuvis (neskaičiuojant krepšininkų, kurie išvyko sezono viduryje). 


T.Prostranas dviejose lygose užėmė pirmąją vietą pagal rezultatyvius perdavimus. LKL čempionate kroatas komandos draugams asistuodavo vidutiniškai 7 kartus, BBL turnyre atlikdavo 9,3 rezultatyvaus perdavimo. 


Baltijos lygoje „Nevėžis“ žaidė tik su kitų šalių klubais ir laimėjo abejas rungtynes su Kazachstano komanda, 4 iš 6 rungtynių su estais ir 4 iš 8 rungtynių su latviais

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.