EUROLYGA 2023

Po triuškinamos pergalės prieš Pasvalį Rimas Kurtinaitis prisiminė alaus dėžes

„Buvo energija ir noras”, - pergalingu savo ekipos startu LKL atkrintamosiose džiaugėsi Rimas Kurtinaitis.

 Rungtynių akimirka.<br> G.Bartuškos nuotr.
 Rungtynių akimirka.<br> G.Bartuškos nuotr.
 Rungtynių akimirka.<br> G.Bartuškos nuotr.
 Rungtynių akimirka.<br> G.Bartuškos nuotr.
 Margiris Normantas pelnė 101-ąjį tašką.<br> G.Bartuškos nuotr.
 Margiris Normantas pelnė 101-ąjį tašką.<br> G.Bartuškos nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 30, 2017, 7:20 PM, atnaujinta Aug 29, 2017, 8:12 PM

„Lietuvos rytas” Vilniuje sekmadienį nesunkiai 106:73 nugalėjo itin dažnai klydusias Pasvalio „Pieno žvaigždes” ir taip ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį. 

Reguliariajame sezone nė vieno šių ekipų tarpusiavio susitikimo nepralaimėję vilniečiai ir šįkart pranašumą įrodė greitai - dviženklę persvarą „Lietuvos rytas” įgyjo jau per kelias pirmąsias sutikimo minutes, o prieš ilgąją pertrauką pradėjo tiesiog triuškinti varžovus (63:32).

Nors paskutiniame ketvirtyje Vilniaus ekipa kiek užstrigo, tačiau rezultatyvią pergalę papuošė 101-asis Margirio Normanto taškas, ant kojų pakėlęs visą atsarginių žaidėjų suolelį.

„Manau, jie turi kokį nors susitarimą. Mano laikais pirkdavome dėžę alaus, bet gal jie dabar perka picą, nežinau” , - apie tai, kokia užduotis teks M.Normanui, šypsodamasis svarstė R.Kurtinaitis.

Nors treneris puikiu savo auklėtinių pasirodymu liko patenkintas, tačiau jam vis dėlto užkliuvo prastas ketvirtasis kėlinys.

„Kovėmės neblogai, išskyrus ketvirtąjį kėlinį. Dominavome, buvo gera energija ir noras, žaidėme kaip komanda. Tik paskutiniame kėlinyje kai kurie žaidėjai nuo suolelio neatidavė visų savęs. Gal jie galvojo, kad viskas jau padaryta.

Bet aš visada akcentuoju, kad mums reikia pastangų, o šiandien tai ir matėme. Varžovams neleidome žaisti taip, kaip jie norėtų. Tikiuosi, jog laimėsime šią seriją”, - kalbėjo R.Kurtinaitis.

Paklaustas apie šiame mače taškų nepelniusį Laimoną Kisielių, kurio žaidimas jau senokai stringa, „Lietuvos ryto” treneris atsakė santūriai.

„Nemanau, kad L.Kislieliui duodama mažai laiko žaisti. Problema yra ta, kaip jis žaidžia. Aš išleidžiu žaidėjus, o visą kitą jie turi padaryti patys.

Man nėra svarbu, kas geras, o kas blogas. Laimonui reikėtų labiau pasistengti energijos ir noro atžvilgiu, bet kažko labai iš jo nesitikiu”, -  teigė strategas.

Tuo tarpu „Pieno žvaigždžių” treneris Ramūnas Cvirka neslėpė, jog rūbinėje jo žaidėjai atrodė nusiteikę rungtynėms, tačiau aikštėje tai neatsispindėjo.

„Šiandien sužaidėme labai blogas rungtynes. Esu nusivylęs ne tiek rezultatu, kiek pačiu žaidimu ir komandos užsivedimu. Jis turi matytis ne rūbinėje, kur viskas atrodė gerai, o pačioje aikštėje.  

Reikia gynyboje žaisti tokiu greičiu, kokiu „Lietuvos rytas” žaidžia puolime. Be to, trūksta drausmės ir pataikymo”,  - vardino jis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.