EUROLYGA 2023

„Žalgiriui“ išlaikyti Brocką Motumą – misija neįmanoma?

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandoje šiame Eurolygos sezone atsiskleidęs Brockas Motumas vasarą taps laisvuoju agentu ir greičiausiai kels sparnus iš Lietuvos.

 B.Motumas<br> V.Bitvinsko nuotr.
 B.Motumas<br> V.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2017, 5:44 PM, atnaujinta May 2, 2017, 5:51 PM

Krepsinis.net žiniomis, 26 metų 208 cm ūgio australas turi pasiūlymą likti „Žalgiryje“, bet kontrakto pratęsti kol kas neketina, kadangi jo rinkos vertė yra kur kas didesnė nei gali pasiūlyti kauniečiai. Atletas lauks pelningų pasiūlymų ir kauniečiams reikės vėl ieškoti gero žaidėjo už mažą kainą.

250 tūkstančių eurų uždirbantis sunkusis kraštas po šio sezono savo rinkos kainą padidino mažiausiai triskart. Akivaizdu, kad „Žalgiris“ niekaip negali mokėti bent jau 700 tūkst. eurų šiam krepšininkui. 

Jeigu pernai B.Motumas atrodė blankus, tai šiame sezone Eurolygoje žaidė itin solidžiai: 10,8 taško, 3,4 atkovoto kamuolio ir 9,5 naudingumo balo per 23 žaidimo minutes. Dvitaškius jis metė 57,9 proc. tikslumu, o iš toli atakavo net 46,2 proc. taiklumu.

„Žalgirio“ vadovams tarpsezonis bus įtemptas, kadangi kontraktai baigiasi ir su dar keliais svarbiais žaidėjais – Kevinu Pangosu bei Leo Westermannu. Taip pat reikės spręsti, ką daryti su Pauliumi Valinsku, Martynu Varnu ir Renaldu Seibučiu.

Baigsis Augusto Limos nuoma iš Madrido „Real“ ekipos.

Žinoma, kad pirmiausia bus sprendžiamas vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus klausimas, kadangi nuo jo išvykimo arba ne labai priklausys ir žaidėjų likimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.