EUROLYGA 2023

Mindaugas Lukauskis po nepasisekusio finalo: „Mums antra vieta, tai kaip pirma“

Panevėžio „Lietkabelis“ nustebino visą Lietuvą ir pateko į LKL finalą. Tiesa, ten nesugebėjo mesti rimtesnio iššūkio Kauno „Žalgiriui“ ir nusileido serijos rezultatu 1:4.

 M.Lukauskis savo gerbėjus džiugins dar bent du metus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 M.Lukauskis savo gerbėjus džiugins dar bent du metus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Haris Augustynas

2017-06-09 21:45, atnaujinta 2017-06-09 22:21

Panevėžiečių kapitonas Mindaugas Lukauskis teigė, kad norėjosi daugiau pergalių finale, tačiau pripažino, kad visi privalo būti realistais. Taip pat 38-erių krepšininkas atskleidė, kad planuoja žaisti dar bent pora sezonų.

– Nepaisant šiandienos, sezonas geras? - lrytas.lt žurnalistas paklausė M.Lukauskio.

– Sezonas tikrai geras. Manau, kad net gi labai geras. Nėra čia ko liūdėti, nes išspaudėme maksimumą, ką galime. Galbūt galėjome laimėti vienomis rungtynėmis daugiau finale, bet būkime realistai. „Žalgiris“ šiandien yra daug stipresnis, o mums antra vieta, tai kaip pirma.

– Gali „Lietkabelis“ pakartoti tokią sėkmę ir kitą sezoną?

– Nežinau, direktoriaus čia reikia klausti. Nežinau, ką jie rinks, kaip planuos. Nežinome, kas bus treneris, kokie žaidėjai bus. Kiek žinau, tai beveik niekas kontrakto neturi kitam sezonui, įskaitant ir mane, tik keletas žaidėjų. Todėl bus buriama komanda iš naujo ir bus matyti.

– O jūs dar planuojate žaisti tokiame amžiuje?

– Pora metų tai dar tikrai palakstysiu, o paskui jau bus matyti. Reikia visus LKL aplenkti. Kol kas tai dabar noriu tik atostogų ir poilsio, o paskui bus matyti. Kūnas gerai laikosi, o noro dar tikrai yra. Tikiuosi, kad nebus jokių traumų ir tada jau žiūrėsime.

– Norėtumėte likti Panevėžyje kitą sezoną?

– Nežinau, čia gali daug ko norėti. Tačiau yra ir kiti dalykai. Kažkas tavęs nori, o kažkas – ne. Čia ne nuo mano norų priklauso. Pažiūrėsime, laikas viską parodys. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.