EUROLYGA 2023

Eurolygos žvaigždės nejuokais pratrūko: sąlygos Europos krepšinyje – absurdiškos

Krepšinio sezonui artėjant į pabaigą. Europos grandų klubuose žaidžiančios žvaigždės pratrūko bei išsakė viską, ką galvoja apie čia patiriamus sunkumus. Anot jų, kelionių daug, poilsio suteikiama labai mažai, dopingo testai dažnai įterpiami ne laiku ir ne vietoje.

Nikola Kalinič <br> Scanpix nuotr.
Nikola Kalinič <br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2017, 2:00 PM, atnaujinta Jun 12, 2017, 2:21 PM

Socialiniame tinkle „Twitter“ ne juokais išsielijo CSKA legionierius Aaronas Jacksonas ir Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkas Nikola Kaliničius.

„Dar viena pergalė ir tada laukia JAV“, – pirmasis prabilo A.Jacksonas.

Tuomet jam paantrino N.Kaliničius, kuris taip pat tiesiai šviesiai išsakė didžiausias blogybes. Anot jo, sąlygos, lyginant su NBA, čia yra visiškai absurdiškos.

„Europoje žaidi tiek rungtynių, kiek nori jie. Dopingo testų taip pat atlieki tiek, kiek pageidaujama. Rungtynių skaičius panašus, kaip ir NBA, tačiau mes negauname pilnų atostogų. Per penkis sezonus turėjau vos 20-30 laisvų dienų. Tai yra 30 iš 1825 dienų. Ir dar jūs svarstote, kodėl kiekvienas žaidėjas nori išvykti NBA pasitaikius pirmai galimybei“, – piktinosi serbas.

Tuomet dar kartą pasireiškė A. Jacksonas.

„Europa ir Eurolyga labai greitai pavirs niekuo. Krepšininkai čia visiškai nevertinami. Komandoms reikia atsipeikėti. Daug dirbame treniruotėse, keliaujame aplink Europą, o kiekvienos rungtynės yra kaip finalas. Sezonas baigiasi tik birželio viduryje. Ką gi, pasimatysime rugpjūčio 17-ąją!“ – dėstė amerikietis.

Krepšininkai išsakė ir daugiau pastabų.  Jų nuomone, visos komandos pasiruošimą turi pradėti tuo pačiu metu. Laisvųjų agentų rinka neturėtų veikti tol, kol nebus sužaisti visi nacionaliniai čempionatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.