EUROLYGA 2023

Leo Westermannas iš „Žalgirio“ kelsis tiesiai į Maskvos CSKA?

Po gan sėkmingo Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo sezono, komandos žaidėjus jau pradeda vilioti kur kas turtingesnės ekipos. Pirmadienį apie tai, kad Kaune greičiausiai neliks gynėjo Leo Westermanno, pranešė portalas sportando. Pranešama, kad 24-erių Prancūzijos krepšininkas yra Maskvos CSKA akiratyje ir žaidėjas jau gavo Rusijos milijonierių pasiūlymą. Teigiama, kad CSKA siūlo prancūzui vienerių metų sutartį, su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui. Apie finansinę kontrakto dalį yra nutylima.

Leo Westermannas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Leo Westermannas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2017, 11:42 PM, atnaujinta Jun 12, 2017, 11:54 PM

Rusijos spauda praneša, kad L.Westermanno CSKA ekipos vadovybė laukia po VTB lygos finalo kovų - kol kas maskviečiai finale iki trijų laimėjimų pirmauja prieš Maskvos srities "Chimki" 2:0, o greičiausiai paskutinis šios serijos mačas bus žaidžiamas birželio 13-ąją.

Eurolygoje L.Wertermannas šį sezoną per 25 minutes rinko po 8,2 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio bei atlikdavo po 5,5 rezultatyvaus perdavimo.

Lietuvos krepšinio lygoje jo statistika šiek tiek kuklesnė: per 21 minutę  - 6,7 taško, 2,8 atkovoto kamuolio ir 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.