EUROLYGA 2023

Davido Blatto noras nepatiko „Maccabi“ ir jis lieka Turkijos ekipoje

Kai jau atrodė, kad 58 metų specialistas Davidas Blattas kitą sezoną treniruos Tel Avivo „Maccabi“ klubą, viskas pasisuko netikėta linkme. Izraelio klubas išplatino pranešimą, kuriame teigia, kad su treneriu susitarti nepavyko ir jis liks prie Stambulo „Darussafaka“ vairo, su kuria turi dar metus galiosiantį kontraktą.

 Davidas Blattas<br> AFP nuotr.
 Davidas Blattas<br> AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2017, 3:40 PM, atnaujinta Apr 4, 2022, 3:40 PM

Apie savo sprendimą specialistas informavo Tel Avivo ekipą ketvirtadienį rytą. „Darussafaka“ kitą sezoną žais Europos taurės turnyre.

„Maccabi“ specialistui siūlė trejų metų 3,9 mln. eurų vertės kontraktą. Iš pradžių derybos strigo, nes D.Blattas panoro sąlygos, leidžiančios jį kitą vasarą perpirkti kitai Eurolygos komandai už 200 tūkst. eurų.

„Maccabi“ ekipai šis sezonas yra tragiškas. Tel Avivo komanda užėmė 14-ąją vietą Eurolygoje, trečius metus iš eilės nepateko į Izraelio pirmenybių finalą ir per šį sezoną pakeitė net tris trenerius.

Buvo skelbiama, kad D.Blattu taip pat domisi Maskvos CSKA ir Barselonos „Barcelona Lassa“ klubai.

D.Blattas kitą sezoną Europos taurės komandą treniruos pirmą kartą po septynerių metų pertraukos, kai 2010 metais dirbo Salonikų „Aris“ treneriu.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.