EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ klubo prezidentas paaiškino savo žodžius

Sostinės krepšinio ekipos prezidentas Gedvydas Vainauskas ketvirtadienį duotame interviu „Lietuvos ryto TV“ pasakojo apie klubo sėkmių ir nesėkmių priežastis. Tačiau kai kurios jo pasisakymo tezės sulaukė išskirtinio dėmesio dėl pakankamai aštrios kritikos buvusių komandos legionierių atžvilgiu. 

 Gedvydas Vainauskas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Gedvydas Vainauskas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2017, 12:15 AM, atnaujinta Jun 16, 2017, 12:35 AM

Prieš LKL čempionato mažojo finalo seriją Vilniaus ekipos vadovybė atleido keturis legionierius, nes pastarieji lėbavo ir nesilaikė klubo vidaus taisyklių. Prezidentas tikino, kad žaidėjų požiūris į darbą buvo nevykęs ir pavartojo apie juodadžius žaidėjus žodį „gauja“.

“Lietuvos ryto“ krepšinio klubo prezidento Gedvydo Vainausko pareiškimas:  

  „Kalbėdamas apie sezono pamokas, vertinau šio sezono situaciją dėl legionierių.   „Lietuvos ryto“ klubo principinė pozicija – krepšinininkas pirmiausia turi būti profesionalas.   Deja, šiame sezone, kai kurie užsienieciai nepateisino klubo lūkesčių, nes prieš lemiamas rungtynes elgėsi neatsakingai, ir tai turėjo lemiamos įtakos neigiamiems komandos rezultatams.   Kalbėjau tik apie legionierių parodytą rezultatą.   Atsiprašau už netinkamai parinktus žodžius.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.