EUROLYGA 2023

Kevinas Durantas nemano, kad „Warriors“ yra super komanda

Po vieno nuspėjamiausio NBA sezono istorijoje prasidėjo daug kalbų apie „Golden State Warriors“. Apie tai, kad ši komanda yra nenugalima ir apie tai, kaip nesąžiningai jie viso to pasiekė.

 K.Durantas ir jo bendražygiai.<br> AP/Scanpix nuotr.
 K.Durantas ir jo bendražygiai.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2017, 3:46 PM, atnaujinta Jun 16, 2017, 3:47 PM

Kalbama daugiausiai apie Kevino Duranto prisijungimą prie „Warriors“ ekipos praėjusią vasarą. Tačiau naudingiausias NBA finalų žaidėjas nemano, kad „Warriors“ yra super komanda perpildyta žvaigždžių. 

„Visų pirma, tai jei visi būtų norėję Stepheno Curry, jie jį būtų pasirinkę pirmu šaukimu, o ne septintu. Daugelis žmonių praleido jį. Daugelis abejojo juo ir sakė, kad jis nebus geras žaidėjas“, – savo mintis pradėjo dėstyti K.Durantas. – Klay Thompsonas turėjo būti tik neblogas metikas lygoje.

Niekas taip pat nenorėjo Draymondo Greeno. Visi sakė, kad jis negali žaisti NBA. Shaunas Livingstonas turėjo žiaurią kelio traumą ir neikas jo nenorėjo. Niekas netikėjo, kad jis gali sugrįžti. Andre Iguodala buvo iškeistas kelis kartus. Niekas jo nenorėjo. Daugelis žmonių nesitikėjo, kad šie vyrukai bus tokioje vietoje šiandien. Super komanda? Ne, mes tik labai sunkiai dirbame kartu“, – pasisakė K.Durantas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.