EUROLYGA 2023

Jimmy Butlerio drama: kur pasuks jo karjera?

Jimmy Butleris pasibaigus sezonui buvo susitikime su „Chicago Bulls“ ekipos valdyba. Susitikime amerikietis paprašė, kad nebūtų daugiau bandoma jį išmainyti ir kad pasibaigtų nesustojantys gandai.

 J.Butleris artimiausiu metu gali palikti Čikagą.<br> AP/Scanpix nuotr.
 J.Butleris artimiausiu metu gali palikti Čikagą.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Haris Augustynas

2017-06-20 19:26

Tačiau į šį prašymą atsižvelgta nebuvo. „ESPN“ žurnalistas Stephenas A Smithas teigė, kad „Bulls“ siūlė J.Butlerį „Philadelphia 76ers“ ekipai už šių metų trečiąjį naujokų biržos šaukimą. Vėliau tas pats žurnalistas skelbė, kad „Boston Celtics“ gali mėginti atlikti tokius pačius mainus, kai gavo teises į trečiąjį šaukimą po mainų su „76ers“.

Kiek vėliau pasirodė pranešimas, kurį išplatino kitas „ESPN“ žurnalistas Marcas Steinas. Jis teigė, kad į kovą dėl J.Butlerio įsijungė ir „Cleveland Cavaliers“ ekipa. Skelbiama, kad su „Cavaliers“ vadovais „Bulls“ vadovybė praleido visą dieną diskutuodama galimus mainų variantus.

Tuo tarpu KC Johnsonas jau yra paskelbęs į ką „Bulls“ yra nusitaikę naujokų biržoje, jei šiems pavyktu gauti vieną iš pirmųjų šaukimų biržoje – De'Aaroną Foxą. 

Panašu, jog 27-erių puolėjui baigėsi kantrybė. Nors J.Butleris buvo viešai išreiškęs meilę Čikagai ir „Bulls“ komandai, po tokių gandų, panašu, jog ji išblėso.

„Sun-Times“ žurnalistas Joe Cowley paskelbė, kad dabar pats J.Butleris sieks, jog „Bulls“ jį išsiųstų į Klyvlendą. 

„Bulls“ organizacija yra žinoma dėl savo žvaigždžių negerbimo, bet taip pat yra žinoma ir kaip organizacija, neatliekanti jokių skambių mainų. 

Gandai, kad J.Butleris bus išsiųstas į Bostoną jau vyrauja nuo šių metų sausio, tačiau visos kalbos kol kas ir yra likę tik gandų lygyje.

J.Butleris buvo antrąjį sezoną iš eilės išrinktas į Visų-Žvaigždžių savaitgalio rungtynes, o šį sezoną pirmą kartą žaidė jų startiniame penkete. Po sezono amerikietis taip pat pateko į trečiąjį simbolinį NBA penketą. 

Nepaisant tokių rezultatų, puolėjas vis tiek neužsitarnavo saugios ir šiltos vietos komandoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.