EUROLYGA 2023

Nepakankamai geri: „Cavaliers“ vėl išlaikė keistą tradiciją

Nors LeBronas Jamesas dar balandį gyrė ir siūlė suteikti naują sutartį „Cleveland Cavaliers“ generaliniam direktoriui Davidui Griffinui, jo ir klubo keliai išsiskyrė. NBA finale į triumfuojančią „Golden State Warriors“ komandą su pavydu priversta žiūrėti „Cavaliers“ komanda prieš pat naujokų biržą jau įgyvendina pokyčius.

 D.Griffinas nutarė palikti klubą.<br> AP nuotr.
 D.Griffinas nutarė palikti klubą.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2017, 7:54 AM

D.Griffino ir „Cavaliers“ sutartis turėjo nustoti galioti birželio pabaigoje, tad vyko derybos su klubo savininku Danu Gilbertu, tačiau pusės taip ir nesusitarė.

D.Griffinas pranešime dėkojo D.Gilbertui už suteiktą šansą, tačiau prabilo apie motyvus, kodėl atsisveikina su „Cavaliers“.

„Labai laukiu naujo iššūkio NBA. Danas ir aš žinome, kad „Cavaliers“ komanda pastatyta labiausiai remiantis fiziniu pasirengimu. Dabar pasiekėme tašką, kai vien gerų fizinių savybių neužtenka“, - teigė D.Griffinas, taip tarsi atskleidęs priežastį, kodėl išvyksta.
Pasak ESPN šaltinių, D.Griffinas pats nenorėjo toliau dirbti su „Cavaliers“, o to priežastis – D.Gilberto klubo vizija.

„Cavaliers“ paliks ir vyresnysis krepšinio operacijų viceprezidentas Trentas Reddenas. Jo sutartis irgi baigia galioti mėnesio pabaigoje.

D.Griffinas „Cavaliers“ klubo generaliniu direktoriumi dirbo tris sezonus ir padėjo iškovoti 2016 metų NBA čempionų žiedus.
D.Gilbertas klubą valdo dvylika su puse metų ir dar niekada jam nėra pavykę pratęsti sutarties su generaliniu direktoriumi.
„Cavaliers“ treneris Tyronnas Lue nebuvo informuotas apie tokį žingsnį. Klubas taip pat nesikonsultavo ir su L.Jamesu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.