EUROLYGA 2023

Sh. O'Nealas parašė, kada jis visam gyvenimui prisiklijuotų blondinės peruką

Ekscentriškais ir provokuojančiais pasisakymais garsėjantis LaVaras Ballas neseniai metė iššūkį garsiajam Shaquille'ui O'Nealui. Jis pareiškė, kad žaidžiant poroje su savo sūnumi LaMelo įveiktų NBA legendą ir jo sūnų Shareefą.

 Sh. O'Nealas<br> instragram.com
 Sh. O'Nealas<br> instragram.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-17 10:17, atnaujinta 2017-07-17 10:32

Šių žodžių pro ausis nepraleidęs Shaqas į tai sureagavo drąsiai, originaliai ir net iššaukiančiai. Buvusi NBA žvaigždė ironizuodama pareiškė, kad pralaimėjimas Ballų šeimai yra apskritai neįmanomas.

Policijos pareigūnu svajojęs tapti Shaqas socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalino juokingu vaizdeliu - dainos parodija bei iškvietė L.Ballą į dvikovą, savo pralaimėjimo atveju pažadėjo nemenką "dovaną" oponentui.

„Jei LaVaras mane įveiks, pažadu amžiams super klijais prisiklijuoti sau prie galvos šviesų peruką. Atsibusk, broli. Aš NBA vidutiniškai pataikydavau daugiau baudų metimų, nei tu rinkdavai taškų koledže“, – vaizdo įrašą rimtu ketinimu socialiname tinkle paviešino Sh.O'Nealas.

 L.Ballo šansai įveikti 216 cm ūgio milžiną atrodo blankūs, tad perukas ant Sh.O'Nealo galvos tikrai nevirs viso gyvenimo atributu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.