EUROLYGA 2023

„Lietkabelis“ susidomėjo Laimono Kisieliaus paslaugomis?

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempione praėjusį sezoną tapusi Panevėžio „Lietkabelio“ komanda nesnaudžia ir intensyviai ruošiasi naujajam sezonui.

Laimonas Kisielius jau sulaukė komandų susidomėjimo<br>G.Šiupario nuotr.
Laimonas Kisielius jau sulaukė komandų susidomėjimo<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2017, 6:57 PM

Nors komandą paliko į neregėtas aukštumas ją atvedęs treneris Kazys Maksvytis, australas Benas Madgenas ir dar keletas praėjusį sezoną svarbų vaidmenį atlikusių žaidėjų, „Lietkabeliui“ pavyko išsaugoti sirgalių numylėtinius – Kšištofą ir Darjušą Lavrinovičius.

Dabar „Lietkabelio“ komandos dėmesį patraukė dar vienas gerai žinomas krepšininkas. Neoficialiomis žiniomis, Lietuvos vicečempionus domina praėjusį sezoną „Lietuvos ryto“ klube žaidęs, tačiau neseniai abipusiu susitarimu komandą palikęs Laimonas Kisielius.

Pats krepšininkas, paklaustas apie situaciją, šių gandų kol kas patvirtinti nenorėjo. Jo teigimu, viskas turėtų paaiškėti greitu metu.

„Patvirtinti nieko negaliu, kadangi šiuo metu atostogauju. Viską dirba agentūra. Agentui pasakiau, kad iki atostogų galo nieko nesakytų tam, kad nesitrukdytume. Ketvirtadienį grįšiu po atostogų, o tuomet viskas ir bus aišku“, –  lrytas.lt teigė krepšininkas.

Praėjusį sezoną LKL pirmenybėse krepšininkas vidutiniškai praleisdavo po 17 minučių, per kurias penė po 4,3 taško, atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo. Europos taurėje aikštėje vidutiniškai praleista po 19,2 minučių per kurias buvo pelnoma po 6,5 taško, atkovojama po 2,8 kamuolio ir atliekama po 1,5 rezultatyvaus perdavimo. 

Panevėžio komanda šį tarpsezonį taip pat jau spėjo pasirašyti sutartis su naujuoju strategu iš Latvijos Artūru Štalbergu, vidurio puolėju Vaidu Čepukaičiu bei pratęsti kontraktą su Gintaru Leonavičiumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.