EUROLYGA 2023

Po netikėtų D. Sabonio mainų – lietuvį nustebinęs komandos draugo skambutis

Domanto Sabonio karjeroje jau antrą vasarą iš eilės įvyko permainos. Praėjusį sezoną lietuvis pirmą kartą išvydo NBA virtuvę, o antrąjį sezoną jam ir vėl teks taikytis iš naujo, kadangi naujus iššūkius pasitiks kitoje komandoje.

 D.Sabonis sulaukė buvusių komandos draugų palaikymo<br> USA Today Sports nuotr.
 D.Sabonis sulaukė buvusių komandos draugų palaikymo<br> USA Today Sports nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2017, 6:05 PM, atnaujinta Jul 20, 2017, 6:18 PM

Prieš metus įvykusioje NBA naujokų biržoje lietuvį 11 šaukimu pakvietė „Orlando Magic“ komanda, tačiau netrukus lietuvis buvo iškeistas ir atsidūrė „Oklahoma City Thunder“ klube. Čia žaisdamas puolėjas debiutavo stipriausioje pasaulyje krepšinio lygoje.

Nors D.Sabonis turėjo trenerio pasitikėjimą ir  visą sezoną aikštėje praleisdavo po 19,3 minutės vidutiniškai pelnydamas po 5,8 taško, šią vasarą jam iš naujo tenka taikytis prie naujos aplinkos.

Aukštaūgis visai neseniai atsidūrė mainų sūkuryje, kai „Thunder“ komanda nusprendė tarp savo žaidėjų norinti matyti „Indiana Pacers“ lyderį Paulą George'ą.  Taip lietuvis ir dar vienas jo komandos draugas – Victoras Oladipo atsidūrė Indianoje.

Jau ankščiau, sužinojęs apie mainus, savo nuomonę iš karto pareiškė „Thunder“ puolėjas Andre Robersonas. Jis teigė, kad D.Sabonis ir V.Oladipo buvo labai artimi ir šis jų pasiilgsiąs.

Dabar, bendraudamas su žiniasklaida, apie D.Sabonį užsiminė ir Oklahomos komandos vidurio puolėjas Enesas Kanteris.

Kaip teigia turkas, sužinojęs apie mainus jis paskambino lietuviui ir kalbėjosi telefonu visą pusvalandį.

Toks komandos draugų palaikymas turėjo Lietuvos krepšininką nustebinti, o kaip teigia E.Kanteris, jis tiesiog norėjo pasidalinti patirtimi ir nuraminti buvusį savo kolegą.

„Pasakiau jam, kad judėtų į priekį. Sunkiai dirbtų, pasakiau, kad pakliuvo į labai gerą vietą. Manau, kad jis truputį pasimetė ir nesuprato, kas dedasi. Pabandžiau jam viską paaiškinti. Kai laikas ateina, daryk geriausia ką sugebi“, – teigė buvęs  D.Sabonio komandos draugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.