EUROLYGA 2023

Spjūvis LeBronui Jamesui: Kyrie Irvingas nori būti išmainytas

„Cleveland Cavaliers“ klubo gerbėjus sukrėtė netikėta žinia. Vienas komandos lyderių Kyrie Irvingas ekipos vadovybei pareiškė, kad norėtų būti išmainytas. Tokį pageidavimą „Cavaliers“ vadovybei K.Irvingas išsakė dar praėjusią savaitę.

 K.Irvingas<br> AFP nuotr.
 K.Irvingas<br> AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2017, 11:34 PM, atnaujinta Jul 21, 2017, 11:38 PM

Krepšininkas tai motyvavo tuo, kad norėtų svarbesnio vaidmens komandoje, tad nebenori kartu rungtyniauti su LeBronu Jamesu.

Pranešama, kad L.Jamesas buvo informuotas apie K.Irvingo pareiškimą. Anot šaltinių, „Cavaliers“ lyderis neslėpė nusivylimo. Jis nežinojo apie tokį bendražygio sprendimą. K.Irvingas turi dar trejus metus galiosiantį 60 mln. JAV dolerių vertės kontraktą, tačiau gali jį nutraukti prieš 2019–2020 m. sezoną.

25 metų 191 cm ūgio atletas „Cavaliers“ garbę gina nuo 2011 m., kai jį Klivlando klubas naujokų biržoje pasirinko pirmuoju šaukimu.

Irvingo agentas Jeffas Wechsleris šios informacijos nei patvirtino, nei paneigė.

„Kyrie ir aš susitikime su „Cavaliers“ vadovais aptarėme labai daug skirtingų scenarijų, susijusių su K.Irvingo ir komandos ateitimi. Diskusijų detalės skirtos tik mums ir „Cavaliers“, todėl jas pasiliksime sau“, – teigė JWechsleris.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.