EUROLYGA 2023

„Lietuvos rytas“ surado, kuo pakeis Deividą Gailių?

Įvairių amžiaus grupių Lietuvos krepšinio rinktinėse žaidęs Justas Tamulis sulaukė ir rimčiausių šalies komandų vadovų dėmesio. Praėjusį sezoną Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipoje žaidęs 23 metų 196 cm ūgio krepšininkas sudomino Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubą.

 Justas Tamulis<br> kkpienozavigzdes.lt nuotr
 Justas Tamulis<br> kkpienozavigzdes.lt nuotr
 Justas Tamulis
 Justas Tamulis
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 26, 2017, 8:11 PM, atnaujinta Jul 26, 2017, 8:20 PM

Neoficialiai teigiama, kad J.Tamuliui jau pateiktas pasiūlymas ir jis klube turėtų pakeisti kelis sezonus žaidusį, tačiau šiemet pasiūlymo iš Vilniaus komandos vadovybės negavusį Deividą Gailių.

J.Tamulis su šešiolikmečių, aštuoniolikmečių rinktinėmis tapo Europos vicečempionu, o su devyniolikmečiais – planetos sidabro medalio laimėtoju.

Atakuojantis gynėjas savo karjerą pradėjo Kauno „Žalgirio“ dukterinėje ekipoje Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), o jau 2014-siais persikėlė į Ispaniją Lugo „Breogan“ komandą.

Tačiau jau metų sugrįžo į Lietuvą, atstovavo gimtojo miesto Kėdainių „Nevėžio“ klubą, o praėjusį sezoną užsivilko „Pieno žvaigždžių“ marškinėlius.

 Praėjusiame sezone J.Tamulis LKL žaisdamas vidutiniškai po 25 min. pelnė po 6,4 taško, atkovojo po krepšiais po 1,3 kamuolio ir atliko 1,9 rezultatyvaus perdavimo 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.