EUROLYGA 2023

Chaosas LeBrono Jameso tvirtovėje: „Cavaliers“ klubas neigia sumaištį

„Cleveland Cavaliers“ savininkas Danas Gilbertas praleido daugiau nei 30 minučių, kad vaizdingai nupieštų pozityvų klubo portretą. Bet realybė – kitokia. Po vienos ryškiausių žvaigždžių Kyrie Irvingo pareiškimo, kad nori palikti Klivlandą prasidėjo prasidėjo stipri turbulencija „Cavaliers“ lėktuve.

 K.Irvingas (dešinėje) pareiškė, kad nori palikti Klivlandą. Manoma, kad krepšininkui nepatinka žaisti su L.Jamesu.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 K.Irvingas (dešinėje) pareiškė, kad nori palikti Klivlandą. Manoma, kad krepšininkui nepatinka žaisti su L.Jamesu.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 K.Altmanas (kairėje) ir D.Gilbertas neigė, kad klube susidarė sudėtinga situacija.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 K.Altmanas (kairėje) ir D.Gilbertas neigė, kad klube susidarė sudėtinga situacija.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 27, 2017, 8:28 AM

D.Gilbertas pasakė daug gerų žodžių apie „Cavaliers“, tačiau nepatvirtino, ar patenkins Visų žvaigždžių lygių gynėjo noro. Kita vertus, jis ir nepaneigė, kad „Cavaliers“ gali atsisakyti antrojo pagal pajėgumą savo krepšininko. 

„Viskas gerai. K.Irvingas yra vienas geriausių gynėjų NBA. Trejus metus iš eilės jis žaidė NBA finale ir mes labai vertiname jo talentą“, - kalbėjo D.Gilbertas.

Jis sulaukė keleto labai konkrečių klausimų apie K.Irvingo situaciją, tačiau nepateikė jokių detalių apie paskutinius pokalbius su krepšininko ar jo agentu. 

Bet D.Gilbertas pabrėžė, kad rugsėjį tikisi treniruočių stovykloje išvysti 25 metų krepšininką, kurio metimas per 2016 metų lemiamas NBA finalo rungtynes leido „Cavaliers“ džiaugtis pirmuoju trofėjumi nuo 1964-ųjų.

„Dabar K.Irvingas turi sutartį su „Cavaliers“ dvejiems ar trejiems metams. Dabar jis yra vienas geriausių mūsų krepšininkų ir mes tikimės jį pamatyti stovykloje“, - kalbėjo D.Gilbertas.

„Jis – viena svarbiausių branduolio dalių, - sakė naujuoju „Cavaliers“ generaliniu direktoriumi tapęs Koby Altmanas. - Kyrie yra fantastiškas krepšininkas. Jis aukojosi dėl klubo ir mes mėgavomės jo žaidimu. Viską, kas buvo pasakyta per surinkimus pasiliksime sau, tačiau jis ir toliau lieka mūsų branduolio dalimi.“

Tačiau NBA pasaulyje netyla kalbos apie prastus K.Irvingo ir LeBrono Jameso santykius. Esą žvaigždės itin nesutaria, bet K.Altmanas tai neigia.

„Viskas perspausta. Žmonės, kurie kiekvieną dieną būna šiame pastate, nėra matę tos priešpriešos. L.Jamesas, K.Irvingas ir Kevinas Love – grupė krepšininkų, kuri mus nuvedė į NBA finalą ir leido mėgautis čempionų žiedu. Kartu jie žaidžia puikiai“, - pabrėžė K.Altmanas.

Po K.Irvingo paskelbimo, kad nori palikti „Cavaliers“ klubą greitai pradėta svarstyti, kaip Klivlandas spręs problemas. Buvo kalbama, kad K.Irvingo išleidimas turėtų dar daugiau žalos dėl to, kad kitą vasarą L.Jamesas gali palikti „Cavaliers“, nes taps laisvuoju agentu.

„L.Jamesas lieka įsipareigojęs organizacijai, komandai ir šiam miestui. Čia jis turi gilias šaknis, o tai jam reiškia daug“, - sakė K.Altmanas.

Jau dabar aišku, kad prie „Cavaliers“ klubo prisijungs Derrickas Rose'as. Būtent šis krepšininkas ir buvo nurodomas, kaip galintis pakeisti K.Irvingą, tačiau K.Altmano pareiškimas viską keitė. Šis sakė, kad D.Rose'as bus puikiu žaidėju, kylančiu nuo „atsarginių suolelio.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.