EUROLYGA 2023

Pasiruošimas Europos čempionatui: vengrai iškovojo dvi solidžias pergales

Kai kurios Europos čempionate žaisiančios vyrų krepšinio rinktinės šiomis dienomis dar tik pradeda treniruotis, o Vengrijos komanda jau sužaidė pirmąsias draugiškas rungtynes. Vengrai trečiadienį ir ketvirtadienį namie dukart sutriuškino Slovakijos krepšininkus 76:47 ir 72:51.

 Vengrai sėkmingai pradėjo pasiruošimą Europos čempionatui<br> Vengrijos krepšinio federacijos nuotr.
 Vengrai sėkmingai pradėjo pasiruošimą Europos čempionatui<br> Vengrijos krepšinio federacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2017, 11:16 PM, atnaujinta Jul 27, 2017, 11:18 PM

Tarp nugalėtojų per pirmąsias rungtynes rezultatyviausiai žaidė Krisztianas Wittmannas (17) ir Adamas Tothas (16), per antrąsias – Szilardas Benke (15) ir Zoltanas Perlas (10). 

Vengrijos komanda žaidė be kelių lyderių. Į treniruočių stovyklą vėluoja ryškiausia šių dienų vengrų krepšinio žvaigždė Adamas Hanga iš Vitorijos „Baskonia“, natūralizuotas amerikietis DeAndre Kane‘as, ką tik sudaręs sutartį su Tel Avivo „Maccabi“ klubu, rinktinėje debiutuosiantis vengrų kilmės amerikietis Rosco Allenas ir Kalifornijos-Los Andželo universitete (UCLA) studijuojantis Gyrorgy Golomanas. 

Šią vasarą su Čempionų lygos nugalėtoja Lagunos „Iberostar“ komanda sutartį sudaręs R.Allenas kaip tik ketvirtadienį atvyko į Kečkemėtą, kur vyko rungtynės su slovakais, bet dvikovą stebėjo be sportinės aprangos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.