EUROLYGA 2023

Pau Gasolis mato du rimtus varžovus Ispanijai – Serbiją ir Lietuvą

 Pau Gasolis mėgaujasi treniruotėmis kartu su savo broliu Marcu ir rimtai ruošiasi Europos krepšinio čempionatui.

 P.Gasolis pelno taškus per Lietuvos ir Ispanijos rinktinių rungtynes Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 P.Gasolis pelno taškus per Lietuvos ir Ispanijos rinktinių rungtynes Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2017, 9:21 AM

 Broliai Gasoliai, Ricky Rubio, Sergio Rodriguezas, Sergio Llullis – Ispanijos rinktinė rimtai atrodo net ir po to, kai atvykti negalėjo Rudy Fernandezas ir Felipe Reyesas, o paskutinę akimirką „Chicago Bulls“ rekomendacijomis buvo priverstas pasinaudoti Nikola Mirotičius.

„Turime visas ambicijas. Dabar mūsų tikslas – pradėti dirbti ir pasiruošti, kaip tai darome kiekvienais metais. O čempionatas tave stums ten, kur ir esi nusipelnęs būti. Mes turime pakankamai kokybės, kad patektume toliau“, - kalbėjo P.Gasolis.

Europos čempionatą Ispanija pradės C grupėje, kur varžysis su Kroatijos, Čekijos, Juodkalnijos, Vengrijos ir Rumunijos rinktinėmis. 

Ispanai jau tradiciškai – ne tik grupės, bet ir viso turnyro favoritai, tačiau P.Gasolis tikisi pasipriešinimo iš keleto rinktinių. 

„Paskutiniame turnyre gerai pasirodė Serbijos ir Lietuvos rinktinės. Panašu, kad Prancūzija turėjo per daug netekčių, tad kovoje jų nebus“, - sakė „San Antonio Spurs“ krepšininkas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.