EUROLYGA

„Neptūnas“ Kėdainiuose startavo triuškinančia pergale

Klaipėdos „Neptūnas“ draugišką turnyrą Kėdainiuose pradėjo užtikrinta pergale – 32 taškų skirtumu - 95:63 (34:14, 19:21, 26:14, 16:14) nukovė Prienų-Birštono „Vytautą“.

 Klaipėdiečiai pergalingai pradėjo turnyrą Kėdainiuose.
 Klaipėdiečiai pergalingai pradėjo turnyrą Kėdainiuose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2017, 5:58 PM, atnaujinta Sep 3, 2017, 6:07 PM

Kazio Maksvyčio treniruojami klaipėdiečiai viską išsprendė per pirmąjį kėlinį, kurį laimėjo net 20 taškų skirtumu – 34:14 ir vėliau visas rungtynes akivaizdžiai kontroliavo žaidimo eigą.

Po trijų kėlinių „Neptūno“ pranašumas išaugo ir iki 30 taškų skirtumo – 79:49.

Ant Kėdainių arenos parketo žiūrovai išvydo šią savaitę prie „Neptūno“ prisijungusį kolumbietį Juaną Palaciosą. Aukštaūgis penktadienio vakarą sėkmingai užbaigė dvi dienas trukusį medicininį patikrinimą ir jau šiandien krepšinio sirgaliams pademonstravo savo jėgą – per beveik 17 aikštėje praleistų minučių pelnė 14 taškų (6/7 dvit., 2/2 baudos, 4 atk., 3 perimti kamuoliai, 3 rez. perd., 25 naud. balai).

Už jį „Neptūno“ gretose rezultatyvesni buvo tik du žaidėjai – 16 taškų pelnęs Mindaugas Girdžiūnas ir 15 taškų surinkęs Arnas . 14 taškų surinko Renaldas Seibutis, 12 – Simas Galdikas, po 6 - Laimonas Kisielius, Tomas Delininkaitis ir Edgaras Želionis, Matas Jucikas – 4, Laurynas Beliauskas – 2 tšk.

„Vytauto“ gretose išsiskyrė 20 taškų pelnęs Justas Sinica ir 18 taškų pelnęs Eigirdas Žukauskas, 8 – Egidijus Dimša.

„Neptūnas“ laimėjo kovą po krepšiais dėl atšokusių kamuolių – 35:25 ir duart rečiau klydo – 14 ir 28 klaidos.

Neptūno“ sudėtyje nebuvo universiados čempionu su Lietuvos rinktine tapusio Mindaugo Kačino, kuris gydosi nugaros traumą.

„Gerą įspūdį paliko mūsų komandos naujokas Juanas Palaciosas. Jo krepšinio matymas ir kovingumas mums tikrai pravers. Gaila, kad čiurnos traumą patyrė Tomas Delininkatis. Manoma, kad nieko rimtesnio neįvyko ir Tomas visgi galės mums padėti jau kitose rungtynėse. Tai draugiškas turnyras, tad mes sprendžiame savo uždavinius ir bandome įvairias žaidimo schemas“, - po rungtynių kalbėjo „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.  

„Neptūnas“ šiame turnyre dar varžysis su Dnipropetrovsko „Dnipro“ (Ukraina) ir Kėdainių „Nevėžiu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.